asell13 38 haftalık bebeğimin hareketleri azaldı sanki kızlar normalmi artık sığamıyormu büyüdüğü için yoksa doktoruma danışsam mı yarın
yavrusincabim1807 asell13 eğer böyle devam ederse hstnye gtcem azalırsa gidin diyor herkes doktormda demişti aynsnı
asell13 yavrusincabim1807 ayağını falan vurur yine güçlü şekilde ben hareketlerini net ve sert hissediyorum ama önceden daha hareketliydi sadece o dikkatimi çekti allah korusun kordon dolanalir kalp atışları yavaşlaybilir her ihtimali düşünmek lazım
asell13 yavrusincabim1807 tabikide benim bu gecede böyle devam ederse drma yazarım hareketleri azaldı diye pazartesi son kontrolüm vardı normalde
Kubrakstr Doğuma yakın bebişin hareketleri azalırmışş , günde 10 kez hissediyorsanız sorun yokmuş ama
Sizdenbirii1 Günde 10 kez hareket etmesi lazım eğer etmiyorsa her ihtimale karşı mutlaka doktora gidin aksatmayın
Miran0424 Yeri daraldığı için daha az hisediceksiniz ben 38 de mideme ayaklarıyla itiyodu mıdem yanıyordu oradan anlıyorum o kadar azalmıştı hareketi
asell13 yavrusincabim1807 hayırlsıyla bi doğursaydım çarşamba doğumum inşallah sorunsuz geçsin istiyorum sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize 🤍