Aylakara26 Kızlar Bebeğinizin kilosu kaç 33 Hafta Benimkisi 1.600 kg bana zayıf geldi doktor dedi normal kilo şimdi başlıyorlarmış bebekler kilo almaya bide 3 gündür Gripim Banu’da duyunca üzüldüm 😪 2 hafta sonra tekrar randevum var bende 2.500kg dünya ya gelmişim dedi annem
ozlemdavut Aylakara26 Canim zayif olmasi degil saglikli olmasi onemli takma bende bugun gittigimde 32+3 2100 gr dedi cok kilo bebegede anneyede zarar. Sen saglikli olsun diye dua et.
Defnemmm2301 Aylakara26 canım bunun için canını sıkma bende görümcemle beraber hamileyim onun bebeği 100-200 grm fazla ama takmıyorum sağlıkla olsunlar da 2.500 kilo olsun doğunca güzel güzel emzirirsin sen onu 😊😊
Cansu01 32 haftalıkken gittiğimde benim bebeğimde 1700 kg dedi doktor zayıf demedi ama her duyan zayıf diye yorum yapıyor bakalım Perşembe gideceğim 35 haftalık oluyorum ne diyecek 🙂
Aylakara26 ozlemdavut sağol canım benim 😘 Dua ediyorum zaten evet haklısın anne yüğreyi iste bebeğim yeterki iyi olsun sağlıklı dünya ya gelsin
Aylakara26 Defnemmm2301 çok korktum kilosunu duyunca bide 3 gündür hastayım doktor Antibiotik yazdı bana 5 gün kulancamı söyledi acaba hastayım diye mi kilo alamadı 😪
Defnemmm2301 Aylakara26 hiç canımı sıkma canım bebeğin de etkilenir hem doktorun normal demiş çok şükür sağlığı da yerindeyse sıkıntı yok yani sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin