Sedoliko Doktora pazartesi gidebileceğim kızlar ama sonuçlar korkuttu beni. Anlayan var mı ? Kan , protein lökosit pozitif çıkmış hep. Ne anlama geliyor bu.
ciguli_ Sedoliko canım önemli olan kaç haftalık olduğun. 20. Haftadan sonra idrarda proteinin pozitif olması gebelik zehirlenmesine işaret eder. Benim 11. Haftada protein çıktı iki üç gün içerisinde normale döndü. Corasprin başladı doktor tansiyon ihtimaline karşı çünkü kilolu olarak hamile kaldım ben. Tansiyonunun yükselmemesi gerek.
Sedoliko Eliff_gny @Ozgednc moralim çok bozuldu ya. Emfeksiyondan başka bir şeyden korkmalı mıyım kızlar ? Başka bir şey yoktur değil mi ? En azından enfeksiyonun önünü alabiliriz diye düşünüyorum. Ama hiç enfeksiyonluk belirtim de yoktu çok şaşırdım 🥺
Eliff_gny Sedoliko doktor fitil verir büyük ihtimalle hamilelikte herkeste oluyor genelde enfeksiyon ilaç verir doktor gecer merak etme
Yasminnnnn Sedoliko Her ihtimale karşı tansiyon takibide yap protein pozitif olunca tansiyon yüksekligi olabilir
Eliff_gny Sedoliko ama +1 çıkmış çok yüksek derece de değil ama idrar da protein çıkması yüksek tansiyonla alakalı olabilir Allah korusun yüksek tansiyon gebelik zehirlenmesine de yol açar tansiyon sorunu yaşıyor musun
Sedoliko Yamanmomy @Yasminnnnn @Eliff_gny yol çok şükür şimdiye kadar hiç yaşamadım tansiyon problemi. Ama dediğiniz gibiyse artık her gün düzenli ölçüm takipte olayım. Teşekkür ederim kızlar 🙏🏼
Sedoliko Swan97 çok teşekkür ederim , ağrı olarak sadece kasıklarıma arada ağrı giriyordu. Onun da normal olduğunu düşünüyordum rahim büyüyor bebek baskı yapıyor diye 🤷🏻♀️ toz şeklinde 1 ilaç verdi onu kullandım , umarım geçmiştir ☺️
Sedoliko ciguli_ 25.haftadayım canım , bende ondan korktum ama doktorum hiçbir şey demedi bu konu ile ilgili. Yinede tansiyon ölçümü yapıyorum sürekli , umarım korktuğum durumu yaşamam 🥹