Fatmauzun_ Sakineoncu yalan ya burdakı bılenlere ve ınsafgtamdakı aklınıza gelebılecek butun sayfalara attım kızımınkını erkek dedıler ve net dıyorlar
1prensesannesi__ GirlOnline kizimda 1 kilo verdim pesine hemen kilo aldım ogluma hamileyim 2 bucuk 3 kilo verdim ve cok az kilo aldim simdiye kadar 27 haftaligiz bu arada kizimda tatli oglumda eksi ve aci yiyorum kizimda kalçam genisledi yayvandı yukaridaydi oglumda daha gogus altina kadar cikmadı asagida ve yanlarim boş vucut olarakta kilom var ama ekstra kilo almadım 😃
Esim GirlOnline hep salata ekşi yemek istiyordum, ilk haftalarda bulantıdan asla yemek yiyemiyordum zayıflamıştım çiğ köfte falan yiyordum bi, ilk istediğim karpuz olmuştu kışın bulup almıştık herkes kızım olacağını söylüyordu ama cinsiyetimiz erkek 😄
rabiasare48 GirlOnline hiç alakası yok can çekmeyle ya ben şimdi diyorum ki midem bulanıyor herseyden tiksiniyorum arkadaşım diyor aa bende öyleydim kesin oğlun olcak ama ben ilk hamileliğimde yani kızımda da aynı böyleydim bence hiç alakası yok ablam da 3 oğlunun üstüne kustu mide bulantısı yaşadı diğer ablam da kızının üstüne aynı belirtileri yaşadı bende iki gebeliğimde de yaşıyorum tabi suan cinsiyeti bilmiyorum
Semaa00nur GirlOnline bulantim vardı 😂 tatlı canm istedi heeep kurabiyeyi bal kavanozuna daldirip yiyordum baklava ekler aş erdim 😂 çilek ve şeftali bir de herkes oğlun olur dedi ama cinsiyetiniz kiz 😂😂 ye tatliyi çıkar atlıyı, ye ekşiyi çıkar Ayşeyi sözü bende ters etki yaptı maalesef 😂 as erme ile cinsiyet tahmini tam net bir sonuç olmuyor sanırsam 😂
oznursertt Msydn6 bnde de tam tersi hamile olduğumu bile biliyordum sadece uyku cinsiyetimiz erkek her hamilelik bir olmuyor sanırım
Neslismom GirlOnline öncelikle şunu söyliyim 4. Hamileliğim 1 i düşük oldu ilk 3 hamileliğimde iştahımın açılmasıyla anladım hamile olduğumu zaten yemeyi severim ama ekstra olunca dedim tamam hamileyi.. İlkinde aşırı ekşi çekmişti canım ikinci düşük oldu ama iştahım yine açılmıştı 12 hafta kalbi durdu. 3. Hamilelik yine bi iştah artışı tonlarca zeytin yedim tatlı yedim hülasa 2 oğlum oldu tezat iki aşermeye şuanda 4. Hamileliğim ama 3. Bebeğim olacak inşallah tatlıdan bi nefret geldi midem sürekli bulanma halinde az artsa kusucam gibi canlı turşu yiyesim var peynir filan tüketiyorum zeytini normaldr de çok severim ama 3 4 ü geçmiyo yediğim yiyemiyorum iştahım yok ama bunun cinsiyeti daha belli değil 😂
Seher0667 Neslismom mrb benimde 7 haftalık benimde ilkim düşük olmuştu ama şuan bende tatlıdan asla yiyemiyorum sürekli tuzluya gidyorum 😆ve iştahsızlık halsizlik bulantı ozellilekle sabahları olan
Neslismom Seher0667 özellikle sabah bulantım olmuyor ama mesela gün içinde birden midem bulanıyor alakasız oturuyokende oluyo yani ansızın bi geliyo bi gidiyo şuan mesela ufaktan dolanıyo midemde bulantı allahtan çok rahatsız etmiyor ama diğer hamileliklerimde hiç alakası yok ona şaşırıyorum 🤣
Alparslan-Tugba17 Alparslan-Tugba17  simdimoldumu acaba
BerrakYagmurMert GirlOnline Çin takvimi bende tutmadı , kusmam bulantım da çok olmadı. Uyku hali çok oldu . İlk zamanlar ekşiye çok düştüm ama şimdi tatlı 🙈 Göbeğimi her gören erkek dedi sonuç kızım oluyor . Bende sadece kan değişimi tuttu.
Pa-2121 GirlOnline kalçam büyüdü sabah bulantılarım vardı herkes kız dedi ama erkek geliyor. Bence kız erkeğe göre değil annenin yapısına göre değişiyor bu durum 😊