Tuba-M55 Tutaste_ hiç hatırlamıyorum ki canım ne yalan söylim Google a çün takvimi yazınca ilk çıkana tıkladım 🤗
Sakineoncu GirlOnline aynı ben ekşi den başka birsey yiyemedim tatlı ağzıma sürmedim 6 kilo verdim mide bulantısından kafamı yastıktan kaldıramadım rengim sarardı resmen şuan 19.haftadayiz ve kız 🌸
Fatmauzun_ Sakineoncu yalan ya burdakı bılenlere ve ınsafgtamdakı aklınıza gelebılecek butun sayfalara attım kızımınkını erkek dedıler ve net dıyorlar
Eccooooo Kızlar bulantılarıniz kaçıncı haftada başladı.ikinciye hamileyim ilki kız tam 5 buçuk ay kustum kızımda bunda 7. Haftaya giriyorum ama bulantım hiç yok.Kacinci haftada başlıyor hiç hatırlamıyorum 😇
S_ysmn GirlOnline Fotoğraflar ı eline alıca bak. nerde olduğunu bende bilmiyorum 3 çizgi oluyormuş diye duymuştum kızda. Muhtemel ultrasyon fotoğrafının üstündedir. Bebek olan yerde
GirlOnline Serendipity16 Genellikle Erkek anneleri rahat atlatıyor Ama değişiklik gösteren de var tabi
Ferqane_ GirlOnline bence onun cinsiyyetle alakası yok benim kızım olacak ve hiç belirtim olmadi çok rahat geçiriyorum .😊
Serendipity16 GirlOnline ilk 3 ay cidden çok rahattım mide bulantım da olmadığı için ama sonrası çok zordu özellikle bel ve sırt ağrısından dolayı hareket edemez hale gelmiştim karnım taş gibiydi
Eslem2112 GirlOnline merak ettim şimdiden hayırlısı oğlumda da bulantım vardı ama kusma yoktu biseyden tükenmedim
Musel Tuba-M55 bende hamileyim 4 haftalık erik yiyorum sürekli canım ekşi istiyor ilk oğlumda tatlıyı aşeriyodum bunda ekşi acaba kız olabilir mi diyorum
Tuba-M55 Musel olabilir ama bazen de bu küçük yaramazlar sürpriz de yapabiliyo 🥰 Hayırlısı olsun artık🌼
Ferqane_ İlk aylarımı çok iyi geçirdim bulatimda olmadı kusmamda ben tatlı aşeriyorum hep ve karın şeklim aşağıda top gibi yuvarlak değil Benim kızım olacak inşAllah☺️💕🌸
Papatya123_ GirlOnline Çevremde hep erkek olanlar tatlı sevdi ve kolay hamilelikleri oldu benim tam tersi Kızımda tatlı aşerdim ve hiç hamile değil gibiydim . Oğluma hamileyim tatlı istemedim salata türü şeyleri sevdim ekşi türü ve çok zor geçiyor