babygirl02 Nurem20 geçen ayda boyledi koyulasmadan siliklesmeye başladı canım o yuzden kararsız kaldım
babygirl02 Neslihankrhmt ben dün degerlendirdim canım cizgi silik olana kadar ilişkiye devam edicem geçen ayda böyleydi yumurtlama değil dedim sonradan siliklesti galiba bazen tam koyu olmuyor
babygirl02 Derennn700 2 gün değerlendirdim canım bugünü de degerlendiricem silik olunca ilişkiye girmeye gerek yok dimi
Derennn700 babygirl02 silik olunca çatlamış demekki çatlama günü ilişkiyi öneriyorlar hatta çatlama günü daha önemli diyenlerde var burda eşinizde sperm sorunu yoksa bir gün arayla yine birlikte olun bence
babygirl02 Derennn700 silik olduğu zaman da ilişkiye giricem o zaman eşimin sperm sorunu yok ama ben çalışıyorum ve çok yoruluyorum o yüzden fazla ilişkiye giremiyorum canım
Bir_nazenin01 Canın bugün de dahil değerlendirmeye başla silik görene kadar ve silik gördükten sonra da 1 2 kere değerlendir
babygirl02 Bir_nazenin01 2 gündür ilişkiye giriyorum canım bugünü de degerlendiricem silik olduğunu gördüğüm zaman da değerlendiririm