Dileeekk Semranisa doktora sordum idrar yolu tahlilimde temiz çıkmıştı koku kaşıntı eşlik etmiyorsa sorun olmaz dedi eğer eşlik ederse haberim olsun dedi bende tedirginim bilmiyorum hala devam ediyor
Moz Ozlem3737 canım evet hepsi aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum son gittiğim doktor yaptı dün.Beklemenin anlamı yoktu yani.Dr sorun olmadığını 3 ay korunmamı istedi.Hatta folic iod dışında da bi şey önermedi
Sinem-78 Mervetrkgl vajınal ultrasonla mı gördü bende 6+1 ım doktorum bu hafta sonra gel dedi kalp atışı için . Alttan muaneyle kalp atışı duyulur mu
Eceninanne Sinem-78 cok kısa dınlettı kapattı 1 hafta sonra gıttımde yine dinledim sıkıntı yok normal dedı cok sukur
sacmalamakizim Dileeekk 7+6′yım cuma günü bebeği gördüm ve kalbini duydum, sata göre 7+6 ama ultrasonda bu hafta 6 gün geride görüldü nedense.
Neslihankadir Dileeekk 7+2 giyiz geçen gittiğimde kalp atışı görüyorum ama daha minik bir dahaki geldiğinde dinleyelim dedi doktorum şiddetli bir mide bulantısı ve onun yanında ne yersem midem yanıyor 😐😐😐 kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum
Eceninanne Aktpee_1234 9+0 . Bulantılarım gecıyor diyince dqha ilerde bır zamnda oldgunuzı dusundum . Rabbim sag salim kucağımıza almayı nasıp etmıs