Elifaykkac 22+0 haftalık gebelikte vajinanın sadece sağ kısmında batma hissediyorum saniyelik. Her şeyi doktora sormak istemiyorum sizce normal mi yaşayan var mı
Eliff_gny Elifaykkac bebeğin sağ tarafta olabilir oraya baskı yapıyor olabilir benim sağ da batma vajinada sızlama ve mesaneye baskı vardı pazartesi detaylı da plasenta aşağıda dediler rahim ağzını kapatmış ama herkes bir olmaz siz doktorunuza randevu alıp bunu öğrenin
Elifaykkac Eliff_gny evet bebeğim sağda sürekli tuvaletim geliyo ve kasığım ağrıyo bende detaylıya gittim benim o zaman ağrım yoktu enfeksiyon olabilir mi
Elifaykkac Eliff_gny bu arada plesenta yukarı çıkıyor merak etme cıkmasa bile sadece normal doğuma engel oluyo baska bi sorun yapmıyo
Eliff_gny Elifaykkac bebeğiniz sagdaysa oraya baskı yapıyordur enfeksiyon olmamasi içinde bol su tüketin enfeksiyon çıkarsa doktor fitil verir
Eliff_gny Elifaykkac bazıları çok kötü şeyler söyledi doğum da yoğun kanama anne bebek ölüm riskine rahmin alınmasını bile baya korktum açıkçası