Mommym8 Merhaba nipt testim tekrar yapılacak kan istenildi bugün, başına gelen var mı. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
myavocado Mommym8 endişe etmeyin ikinci kez kan istenmesinin sonucunuzla hiç ilgisi yok, a an alınan kanınız suludur, az alınmıştır, çok bekleyip pıhtılaşmıştır v.s. tetkik yapmak için yetersiz kaldığından ikinciye alıp yapacaklar.
Mihri21 Mommym8 benim başıma geldi canım iki defa verdim ikisinde de yetersizlik var denildi üçüncü de sonuç çıktı
madameux Mommym8 ben de ikinci kez kan verdim. Maalesef cok kotu seyler okudum cikmamasiyla ilgili. Firma yetkilisi de abuk subuk hareketleriyle beni korkuttu. Doktorum sinirinden gülmüştü yani hep oluyor niye böyle yapiyorsun kendini üzme falan demişti derken 2. Kan verisimde fetal fraksiyonum oldukca yüksek çıkt, hamdolsun sonuclarim da iyi çıktı. Labaratuvar hatasi bile olabilir canını sıkma.
boraninannesi_ Mommym8 bizde xyy sendromu şüphesi çıktı, bu yüzden amniyosentez oldum. Sonucum temiz geldi❤️ ama firmadaki yetkili veri bulunamamasının hiçbi anlam ifade etmediğini söyledi, ben de öyle düsünüyorum. Bünyeye bağlı olarak yeteri kdr kan karışmamış olabiliyor bazı haftalarda
Mommym8 boraninannesi_ çok geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim ☺️ bende temiz sonucu bekliyorum, benimde öyle çıkar inşallah 🙏🏻🌸