Cagla2323 Bugün tam 37 hafta olduk doktor kontrolüne geldim doktorum bebeğin suyunun azaldığını hemen yatış verdi yarın sabah ameliyata alacak çok korkuyorum bunu yaşayan anneler var mı daha on günümüz vardı
Cagla2323 Cagla2323 boş konulara ne kadar çok yorum geliyor bu kadar önemli bi konuya kimse bişey demiyor
izobellaaa-_- Cagla2323 benim de bitmişti 40 haftalık iken almışlardı korkma inşallah sağ sağlam doğar
Brckymk Cagla2323 canım korkma benim oğlumda suyum az dı diye 37+0 da acil doğuma alındım şimdi çok şükür 2 buçuk yaşında 🌸❤️🤲🏻
yasmin441 Çok geçmiş olsun yaşamadım ama 37 hafta zaten gelişimini tamamlamış yani içeride durması çok daha riskli hiçbir şey olmaz zaten takip altındasın bebeğine kavuşacaksın hayırlısıyla❤️
Tugbacim34 @Cagla2323 korkma zaten bebiş gelişimini tamamlamış olacak. Bebeğinin suyunun olmaması hareketini kısıtlar ve bu bebek için sıkıntı. Sezeryandan da korkma. Stressiz sakin su gibi doğumun olsun inşallah ☺️
tubaysima 36 da zaten neredeyse tüm vücut gelişimi tamamlanmış oluyor sen zaten 37 ye gelmişsin için rahat olsun stres yapma ve kavuşmanın tadını çıkar 😍