incimm-2807 Sarisinbayan Ne olmasını bekliyordunuz. 2 yıldan beri çocuk diye kafayı yedim. Bir kürtaj yaşadım 7 haftalık geçen hafta kimyasal gebelikten düşük oldu. Bir türlü anne olamadım. Kucağım bomboş kaldı. Önümüzdeki hafta kürtaj olmasam doğumum olacaktı. Her yerde anneler günü reklamları şu bu iyice sıyırdım. Gelişimi durmuş ölmüş bu sebepten kürtaj oldum. Kusura bakmayın ama bu saate kadar aklınız neredeydi. O bir can ya 5 aylık ya da 3 Ay fark etmez bir can taşıyorsun ve bu yaşadığın bir mucize. Onu öldürünce mutlu mu olacaksın sanıyorsun. Kürtaj oldum aylarca rüyalarımdan bebek gitmedi ağlamaları falan. Ne kadar toz pembe yaşıyorsunuz hayatı. Evet bu bencillik bu canilik başka birşey değil. Herkesin psikolojik sorunları var ne bilim zorlu hayat mücadeleleri. Ama bu bir cana kıymak değil. Allaha hep dua ediyorum hak edene evlat versin. Ben haketmiyorsam bakamayacaksam bana da verme diye ama bunları görünce de kafayı yiyorum gerçekten. Kardeşim bu kadar bencil olma doktora git psikoloğa git ama bir cana kıyma. Benim gibi olan evlat sahibi olmak için doktor doktor gezen bir sürü insan var biraz bunları gör ve yaşadığın mucizenin farkına var…
Eliff_gny Sevde11 İNŞALLAH çok dua ediyorum rabbim bilir en iyisini yaşayacağımız varsa yasariz benim bi oğlum daha var düşünmem gereken ona rağmen böyle bisey aklımın ucundan gecmedi . Ben ilk bebeğini kaybetmiş bir anneyim üstelik 10 günlükken hemde normal doğumla dünyaya getirdiğim bebeğim sebebi bilinmeyen nedenlerden kaybettik doktor ihmali de karışık mesele. Sonra oğlum oldu suan 4 yaşında onu kendi isteğimle sezaryen oldum şuan 3 hamileliğim ve plasenta previa dediler çok araştırdım bende çok korktum kötü şeyler yazıyor internette büyük ihtimalle oda onlardan etkilendi Psikolojisini bozdu rabbim bilir en iyisini sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Guzelanne56 Elifaykkac almasınlar tabıkı doğursun versin devlete olmayan anne babalar en azından evlat edınsın. Tovbe yarabbım sinirlerim bozuldu kaç saattir doğursa bıle kıyar bu kadın çocuğa yazık ya yavrum daha doğmadan ımtıhana tabı tutulmuş Allahım o çocuğun kaderini güzel eylesın
Hulo2105 Guzelanne56 ya zaten doktor yapmaz kesinlikle sanmıyorum. Merdiven altı yerler yapıyorsa bilemem tabi.
Guzelanne56 Hulo2105 ınsallah bu bebeğe doğumdan sonra zarar vermez yavrum daha doğmadan anne karnında hayata şanssız basladı umarım aldıramaz devlete verır anne baba olmayan güzel bı yuva verebılecek bırı alır anne babalık yapar
lena1234 Sarisinbayan muhtelemen bana yazdığınız için diyim benim elim doktor. 10.haftadan sonra ülkemizde kürtaj için heyet kararı gerekli. Ülkemizde sağlıklı bir bebeğe hiç bi doktor imza atmaz anneliğe hazır değil diye. Doğursun devlet bakar der. Riskli gebelik de anneye zatar vermeye başlamadıkça yine bir doktor tamam dese de 4-5 doktor tamam demez.
Hulo2105 Guzelanne56 ne yaşadı acaba onu da çok merak ettim nolmuş olabilir ki? Eşimi mi öldü ne biliyim ne olabilir aklıma en kötü o geldi şu an ya da belki boşanma aşamasındadır. Ama tabi ki hiç biri bebekten vazgeçecek bir sebep değil bir de ilk baştan istiyormuş.
Sarisinbayan Guzelanne56 siz gercekten cok kotu kalpli bir insansiniz. Bu kotu niyetiniz umarim sizin sinaviniz olur. Kolay kolay beddua etmem ama umarim benim yasadigim cikmazla sinanirsiniz. Evinizde oturup koca parasi yiyerek konusmak cok kolay. Herkesin esit bir hayati yok. İnsanlarin sorunlariyla bas edebilmesi guclu kalabilmesi icinde bazi seyler gerekir. Bende yok ki bu cikmazdayim allah sizide bildigi gibi yapsin
Guzelanne56 Hulo2105 eşi vefat etse bunu dile getırırdı dıye düşünüyorum suan hazır degılım dıyor Allah hıc bı bebeği anne babasız hıc bı anne babayı da evlatsız bırakmasın ınsallah evlat acısı yaşadım olmamasını da olup kaybetmeyi de çok iyi bılırım
lena1234 Hulo2105 eş onayı demiş eşinin öldüğünü sanmıyorum. Boşanma falan da olabilir ama 5 aylık bebek ( tam 20+5im) benimki olmuş 450 gram hareket eisyo her şeyi oluşmuş şakasına dahi aldırayım diyemem şuan. Hamilelik hepimiz eşimize ( durduk yere kafamda geçen boşanıp çocuğu göstermedim mesela 😂 )ben de ama hiç Aldırma fikri geçmedi aklımdan gaddarlık başka bi şey değil.
Dryfrmzz25 Bir kere çocuğa karşı zaten kalbini bozmuş arkadaşlar..ne sıkıntısı var bilemem ama ne dersek diyelim her türlü kurtulmanın bir yolunu bulacak bence.zaten doktorlar sonlandırmaz mümkün değil özel bi yerde yaptırır ancak parayla. Allah ıslah etsin inşallah çok üzüldüm
Hulo2105 Dryfrmzz25 ay özel bile yapmaz bence ya bilmiyorum çok kötü bi yere giderse ücra anca oralar yapar herhalde
Guzelanne56 Dryfrmzz25 biz ne desek boş kararını vermese bunu buraya sormazdı zaten Allah hak edene versın hak etmeyene vermesın rabbım isteyen kalbi temızlere nasıp etsin insallah çok üzüldüm gerçekten bu posta
Dryfrmzz25 Hulo2105 çok görmeyelim Allah başımıza böyle bir imtihan vermesin inşallah o günaha girmez arkadaş
Guzelanne56 lena1234 ya bı oğlum vefat etti bir dünya rıskım vardı hamıleyken onu aldırmayı asla düşünmedim doğurdum 2.5 ay sonra Allah aldı benden tekrar istedim bı tane daha erken doğum rıskım olma ihtimalinı bıle bıle maddi manevi herseyı kabullendim daha bebegım 5 haftalık 1 haftadır kendımı yıyorum kese dolu mu boş mu kalp atışı duyulacak mı diye ya sımdıden dıyordum esıme ıkılı tarama yaptırmam hasta bıle olsa her türlü doğururum evladıma kıyamam dıye Allah merhamet versin çok üzüldüm bu posta
mommys1 Sarisinbayan böyle bi post açıp millete beddua etmenizde çok tuhaf senin hayat şartların psikolojin yerinde değilse korunsaydın 5 aylık cocuğun canına kıymayı düşüneceğine
semanur0456 Sarisinbayan allah sana da iman versin . Allahtan korkan senin bu yaptğını yapmaz maddiyatsa sorun valla bu haftaya kadar beklemeyecektin korunacaktın bence sus bu tarz seyleri de burada sorup linç yeme . Git doktorunla görüş bizim de sinirlerimizi bozma. Bidaha da hamile kalma korun cahil insan
Guzelanne56 Sarisinbayan Allah sızı ıslah etsın bana ne hakla beddua edersınız. benım hayatımın dört dörtlük olduğunu nerden çıkardınız benım 2.5 aylık doğmuş oğlum öldü acının en büyüğünü yaşadım hıc mı Allah korkunuz yok bı ınsana bu şekilde beddua atıyorsunuz. rabbım kalbîmı bılıyor benım Allah sızın gibilerden korusun kötü kalplı bırı olsaydım sızın gibi bırı olurdum ya su lafa bak çıkmazla sınanırsınız ne demek hıc mı vıcdanınız yok bi ınsana böyle beddua atılır mı. Rabbım herkesin bedduasını kendi ayağına dolandırsın ben zaten rabbımın imtıhanını yaşadım siz gerçekten hastasınız
Guzelanne56 Sarisinbayan Allah gerçekten size merhamet verse bu kadar beddua etmezdınız yada katıl olma yolunda ılerlemezdınız. Ben ztn çıkmaza girdim merak etmeyin evladımla sınandım evimde oturup da koca parası yemıyorum kımın ne yaşadığını bılemezsınız bunca zaman dert tasa yaşamış bı kadınım ben Allah size cevırsın bedduanızı
littlechick Bende suyum geldiği halde bebeğim benimle kalsın diye hastanede yatıyorum. Yeter ki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım diye 2,5 ay daha hastanede yatacağım… söyleyeceklerim bu kadar….
Kadersaahin Psikolojik olarak anne olamam ne demek? Ne kadar sıkıntın olursa olsun o bir can ha kalkıp beni öldürmüşsün ha karnında ki bebeği ne farkı var? Sen bu kafayla zaten Doğurduktan sonra da kıyarsın canına senin gibiler anne olmasın ya bence de alsınlar bebeği senden
Guzelanne56 semanur0456 GuzelMelegimm mommys1 lidyamom Kadersaahin Suan sınırden elım ayağım tıtrıyor bana beddua etti ben ne dedim gayet de fıkrımı soyledım canı olan ben degılım o hayatta en nefret ettıgım şey bedduadır bemım 2.5 aylık oğlum doğumdan sonra vefat etti bı anne olarak yaptığı doğru mu oğlum yaşasın diye dunyalarımı verırdım canımı verırdım ama ben şuursuz bi kadından beddua yedım Allahım nasıl sınırlendım ya