Caglacagla 14 haftalık gebeyim eşimin işinden dolayı bir o yana bir bu yana gidip duruyorum . Şuan sadece Demir eksikliği ve folik asit kullanıyorum . Bazı hamile arkadaşlırıma bakıyorum bir sürü ilaç verilmiş . Kan tahlili verdim 1 hafta olmadı hala Demir eksikliği var ve devam ediyorum . Yani bu takviye yeterlimi sizce içim rahat değil hiç
ZehraS Caglacagla bende 36 haftaya girdim cnm .5ayimdan sonra demir kan ilaci kullanmaya basladim .Tahlillerim iyi cikiyordu diye gerek duymuyordu doktor .Sen de icin rahat tut demek ki gerek duymuyo doktorun fazla ilaca vitaminli yiyecekler ye ilacdan en iyifaydamisi o cnm 5 ayindan sonra bebeyin senin vitamininidaha fazla almaya basliycak oyuzden doktor takviye amacli yazacak kan ilaci falan cnm .Saglikla al kucagina
Haticemin Caglacagla Caglacagla canım doktoruna bi sor bence belki aklından çıkmıştır golik asitte 12 haftaya kadar içiliyor diye biliyorum
Aysktr Caglacagla 16. Haftada muhetelemen omegaya ve multivitamine geçersin merak etme doktorun göz ardı etmez ☺️
GizemDamla Caglacagla bende 18ci haftada kan ilaci kullanmaya basladim 16ci haftadan sonrada folik asiti kesti doktorum
ZehraS Haticemin ben hic icmedim folik asit dunku muayinemde yazdi folik asit doktorum 36 ya girdik artik
Caglacagla @ZehraS inşallah çok teşekkür ederim kendi kendime evhamlanıyorum bende . Allahım hepimize sağlıkla Elimize almayı nasip etsin . Hayırlı olsun size de iyi geceler
Dml4590 Caglacagla b12 nizi de ölçtürün mutlaka demir eksikliği ile birbirlerini etkiliyorlar sizi de etkiler çok. Eğer doktorunuz düzenli takip ediyorsa kan değerlerinizi zaten ona uygun destek takviye veriyordur.
Caglacagla @ZehraS ben en iyisi h içi bi doktora gideyim , bünyeye göre demekki herkes farklı farklı zamanlar da içiyor . İnşallah herşey yolundadır , sabit bir doktorum olamadı malesef :( daha dikkat edecem bundan sonra
ZehraS Caglacagla tabi cnm git evet bi dontorun olmasi iyi cunku her dojtor farkli soyluyo insanin kafasi karisiyo bazen .Saglikla al kucagina cnm .
Melikezturk Caglacagla canım bende 22 haftada başladım kan hapina onu doktorun bilir ama takviye olarak da pekmez yiyebilirsin oda kan yapıyor ama fazla da yeme şekerli olduğu için bu sefer şekerin yükselir allah korusun. Bende diğer hamilelere nazaran pek ilaç kullanmıyorum bi imom omega verdi bide kan hapı troid hastası oldum için de zaten o ilacı kullanıyordum önceden beri bu 3 u sadece kullandım ama her gebelik de bir değil belki bize nazaran onların durumu daha farklıdır bilemeyiz
Caglacagla @Duranb üzerinde karışık eş değerler yazıyor ama ismi ferplex Demir ve folik asit eksikliğinde yazıyor
Duranb Caglacagla Ben tek demir hapi aliorum hergun 80mg iceriyor belki senin Hapin mgsi dusuk cnm internetten bi bakmaya calis