ozlemozlem66 birmeleginannesi_ korkmayın düzenli tahlil verin ben belki allah korusun bilinçli davranmasaydım geç gelseydim sonucu daha farklı olabilirdi
birmeleginannesi_ ozlemozlem66 aynen ben surekli tahlil veriyorum çevrem neden bu kadar veriyorsun diye tedbir amaçlı çünkü bedenimiz şuan gebelikten dolayı o kadar oynak ki
ozlemozlem66 Yasminnnnn benide doğum sonrası korkutuyor üzüyor çünkü belirsizlik… Doğum ayrı korkutuyor
Yasminnnnn ozlemozlem66 Stres yapma daha kötü dua et başka elden bişey gelmiyor doğum seni korkutmasın herşey olacağına varır
Yasminnnnn birmeleginannesi_ Bende inşallah herşey yolunda giderse 15 agustosda doğum olacak sana bişey dedi mi doktorun
birmeleginannesi_ Yasminnnnn benimde Ağustos ilk haftası görünüyor ama daha doğum şeklini konuşmadık 27+5 im daha🥰
birmeleginannesi_ Yasminnnnn benim daha belli değil gidişat ne gösteriyor anlamadık daha 😂 sen kaç haftaliksin
Yasminnnnn birmeleginannesi_ Yok canım doktor söyledi ama tabi tam.belli değil sonuçta o ayki duruma göre dedi tahmini belirtti yani