benim-kalbim-o Galya15 yaa inşallah dediğiniz gibi olur ay sonu kontrolüm var gidecem inşallah 🙏 muayene ücretleri ne peki bir bilginiz varmı ?
Galya15 Asya1212 benim-kalbim-o Kızlar biz emniyet indiriminden dolayı 450 tl ödüyoruz normalde 600 tl olması lazım
Galya15 Asya1212 canım Emine hanımda şöyle bir sorun var hastane yeni olduğu için ücretler sürekli artıyordu biz 250 tl ile başlamıştık 6. Haftada 16. Haftamda 400 tl gibi bir ücret öder olmuştuk doğumuda pahalı olan bir hastane
Galya15 benim-kalbim-o dilediğiniz kadar sorabilirsiniz bir defasında öğretmenle karşılaştım öğretmen indirimi dediğini duydum onların varsa sizindir vardır eşinize sorun anlaşmalı özel hastaneleriniz var mı diye daha net cevap verir benim eşimde liste vardı 😂
benim-kalbim-o Galya15 biz daha önce vandaydık orda özel hastanede indirimden yararlanıyorduk ama burda ilk defa özele gidecem bilmiyorum 😆 eşime sorarım artık arkadaşlarına falanda sorsun yoksada yapacak birşey yok 😅
Asya1212 Galya15 merhaba birşey sormak istiyorum emine ve münevver doktorları önermişsiniz acaba onların renkli ultrasonları var mı
Galya15 Asya1212 merhaba var ama münevver hanımın cihazı pek iyi değil ekrandan çekince güzel duruyor ama kâğıt çıksrınca berbat 😂 Emine hanımın bulunduğu hastane yeni olduğu için cihazda daha yeni daha iyi tabi
Asya1212 Galya15 renkli için gitmek istiyorum en son ne zaman gittiniz ona göre gidince hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 😂 bide muayne ücreti ne kadar ikisininde
Galya15 Asya1212 Emine hanımın her ay yükseliyordu renkli için gideceksiniz Emine hanıma gidin biz münevver hanıma polis indirimiyle 400 tl ye gidiyoruz ondada geçen hafta Dr çok güzel görüntü yakaladı telefonuma çektim 🫠
Asya1212 Galya15 anladım çok teşekkür ederim cevapladığınız için Allah sağsalim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin 😊😊
Asya1212 Galya15 merhaba gene ben 😂 birşey daha sormak istiyorum emine hocanın renkli ultrason için ek ücret mi istiyolar renkli için yoksa oda muayene ücretine dahil mi
Galya15 Asya1212 hepsi aynı ücrete dahil zaten doktor kendisi bakıyor haftası ilerideyse yüzünü yakalayıp gösteriyorlar 😂
Asya1212 Galya15 ay bazıları biz gittik ek ücret istiyor diyolar onun dışında göstermiyo diyo bide sana sorayım dedim canım