ogrtmn_27 Eylül ortasında doğum yapacak anneler bebeklerinize alışveriş yaparken naisl kıyafet alıyorsunuz tulumlar soğuk olur mu incei almalıyım kalinmi bilemedim
ilaydamom_ ogrtmn_27 eylül 22 gibi görünüyor bir aksilik olmazsa bizim kavuşma. henüz hiçbir şey almadım detaylı ultrason pazartesi günü, ondan sonra yavaş yavaş başlayacağım inşallah 🌸 ben de burda durayım
Irmak154 ogrtmn_27 ay benimde Eylül 10 gözüküyor tam olarak aynı sorunu yaşıyorum ne alacağımı anlamıyorum. Yarım kollu aldım biraz biraz ince uzun kollu kafam çok karışık. İzmirde yaşıyorum ondan sıcak oluyo yine Eylül ama çok da kestiremiyorum yinede.
Drfatma ilaydamom_ bizim de Salı inşallah Eylül sonu gibi görünüyor. Ben kıyafeti yaklaşınca alırım diye düşünüyorum. Fiyatlar hep artıyor diye park yatak ve bebek arabası aldım yeni
Deletedmom_89 Kızlar ben herseyi aldım 😂 eksik yok . 20 haftalığım ama perinatologdan randevu bulamadım detaylı ultrason yaptırmasam bisey olur mu. Ben 3 aylıkları kalın alacağım Eylül de hava iyi ama sonrası soğuk olur
ilaydamom_ Deletedmom_89 detaylı ultrason mutlaka yaptırın bence. devlette bulamiyorsaniz da mutlaka özelde yaptırın ama yaptırın
Drfatma Deletedmom_89 hayırlı olsunnnn neler aldınız yol göstermesi açısından soruyorum. Bence de detaylı usg önemli tüm organlara sistemlere bakıyorlar yaptırmalısınız
Annemucize Deletedmom_89 23 haftadada yapılabiliyor daha vaktiniz var randevu bulabilirsiniz detaylı ultrason çektirmeniz bebeğiniz için iyi olacaktır 🌸
Irmak154 Deletedmom_89 detaylı yaptır canım önemli ya. Diğer testlerden daha önemli hatta. Ama tabi yinede sen bilirsin doktorunada danış
Deletedmom_89 @Drfatma canim liste yazıp paylaşırım geceye doğru inşallah elimden geldiğince foto da atarım