Milemninbir Maviss718 yaa teşekkür ederim bir umut oldu keseden kız demiştiniz ilk 12 haftada olan ultrasonuna erkek dediniz bu 14 haftalık kız dediniz yine umarım kız çıkar dua edin lütfen 🥰🙏🙏
Mzzz Milemninbir genelde istediği cinsiyet olmayinca insanlar inanamiyor galiba burda gördüğüm kadarıyla
Milemninbir Mzzz ☺️ belkide canım ama doktorumuz da emin olamadığından biz çok arada kaldık birazda tabi gönlümüzden geçen kız ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyoruz rabbim den
Milemninbir @Pamiramsi @ozlemturkk çok teşekkür ederim tatlı anneler bir umut oldunuz bende kız hissediyorum ama doktorum emin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum harici herkes kız diyor umarım 2 hafta sonra doktorda fikrini değiştirir 🥰😂😂 tabiki haber veririm canım😘
Pamiramsi Milemninbir inşallah gönlüme göre olur ben de hep kız annesi olarak hayal ediyorum kendimi ama daha bebiş bile olamadı :))
ozlemturkk Milemninbir Milemninbir başından beri bende erkek hissediyordum canım 16+5 te doktorum erkek dedi başka bir doktora daha gidip bakacağım bende emin olmayı bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ❤️
Milemninbir Pamiramsi Rabbim seninde güzel gönlüne göre sağlıklı hayırlı versin inşallah canım en kısa zamanda 🥰🙏🙏
Milemninbir ozlemturkk inşallah canım benim rabbim gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏🥰