veekbra Adetime göre 10 haftalık olması gerekiyor usgde 6+5 göründü kalp atışı duyulmadı 10 gün sonra gel kürtaj dedi doktor ne yapmalıyım 1 hafta önceki kontrolümde de 6+5 çıkmıştı
NerminAyla veekbra bazen 8.haftada falan duyulmuyor mu ya inşallah gönlünüze göre olur her şey hayırlısı olsun hakkınızda. Bizi de haberdar edin tabi sizin için problem değilse🌺🌺
Edsn veekbra Bu on gün içerisinde kahverengi lekelenmeniz olabilir ardından düşük yapabilirsiniz inşallah kürtaja gerek kalmaz kendiliğinden düşükle kurtulursunuz
Selinmoon veekbra Benim hem acilde duyulmadı , hemde radyoloji uzmanı duymadı . Ertesi gün kendi doktoruma gittim o da duymadı 🥺 zaten kanamam da başlamıştı . Çok üzüldüm senin adına 🥺
veekbra Selinmoon kanamam falanda yok geçen haftaki doktor alttan muayene ederek görmüştü gayet normal dedi bu hafta doktor karından bakıp göremiyorum bişey dedi direk
Deletedmom_89 Benim 7 haftalıktı kese boştu . Bir hafta sonra gel dedi gittiğimde kese dolmuştu . Dua et bekle . Canı verende allanda allahtir .
Ebruyi veekbra içinizi fetal tutun ama kendimden örnek verecek olursam benimde kalp durdu 6 haftalık dediler ama 10 olması gerekirken kürtaja alındım