Tutaste_ Eloalp benim adet tarihimi doktor 4 Ocak tan 15 ocağa aldı okadar geç olmuş 😀pkos varsa olabilir bekle biraz daha kan verirsin
Eloalp [silindi] yani ilişkiden 20 gün sonra hamile kalına bilir mi geç döllenme diyorlar ya sperm 20 gün yaşayıp geç döllenme olur mu
Eloalp amayinedeiyiilerledim ama zaten adet tarihinin ilk günü hamile kalmıyor ki bir hafta ordan düşse en fazla bir hafta diye biliyorum ama yine de merak işte
Eloalp Tutaste_ Mesela geç döllenme olmuş dedikleri şey ne tam olarak kaç gün geç döllenme yani merak ettim burda görüyorum geç döllenme olmuş vs diye
amayinedeiyiilerledim Eloalp adetin ilk günü yumurtlama başlangıcı olduğu için gebelik başlangıcı sayılıyor.
Eloalp Aytlkya mesela benim de adet tarihim 5 ocak o sırada hamile kalamayacagim için bittiği günden hesapliyorum ben hamileligimi
Tutaste_ Eloalp himm geç döllenme yumurtlama tarihi ileri atiliyor yani 5 inde olacaksa 15 inde oluyor hamile kalma tarihiniz ultrasonda belli oluyor buda
Aytlkya Eloalp bende bittiği gündem baz aldım ama mesela beni doktorum perinatolojiye göndermişti orda başlangıcı da bitişi de sormuşlardı sonra 3 Eylül’den hesaplama yaptılar ulturayonla da haftası 3 eylülle uyum sağlıyordu
Aytlkya Eloalp galiba evet 😂😂 son adet tarihini soruyolar ilk başta mesela benim ilk 6 haftalıkken 4 haftalık olrak çıktı ulturasyonda ilk oda işte geç döllenme dediler 3 Eylül’den baz aldılst