Smybs2308
Ben de böyle düşünüyorum. Tabii ki doktor olmuşlar belli bir seviyeye gelmişler ki zaten özel hastane doktoru olmuşlar. Ama gebelikler hakkında çok kolay düşük, kalp durması, yaşamının devam edememe kriterleri hakkında konuşmak çok sıkıntılı heleki bir de ilk hamilelikse çok daha zor oluyor.
Şahsen ben henüz sadece çubuk testi yaptığımda ama doktorum gebeliğime onay verdiğinde sağlık ocağında da bunu yaşadım. Düşük olmazsa kaydını yapalım dedi kadın yani ebe. Ve yetmedi beni çok önceden verdiğim ve benim enabızda görmediğim sonucu kişisel bilgilerimle laboratuvarı arayıp öğrenip arayıp sen gebe değilsin. Sonucunu görüyorum diyip bana ilk haftalarımda travma yaşattı. Üzgünüm ama şikayet ettim. Böyle bir ebe olamaz.
Sonra da yetmedi ben kanama yaşadığım hafta ikili test hakkında randevu alırken soru sordum bu test ne testi (ilk kez duymuştum) doktorum 12 hafta öncesinde eğer kalbi durmazsa ikili test ne demek anlatırım demesi üçüncü travmam olmuştu.
Telefon numarasını asla vermiyor istersen santralden bağlanabilirsin demişti. Bağlanamadım. Bir soru sormak için muayeneye çağırdı beni. Bu sondu.
Bir olmuşlar sanki üzerime geliyorlar. Zaten miyom oluştu kanamalı gebelik yaşıyorum. Cidden hamileliğimin heyecanını yaşayamadım. O yüzden herkes doktor olmamalı. Sevmediği işi yapmamalı.
Doktor kilit bir konu. Herkese her doktor iyi gelmeyebiliyor. Gerekirse izmirdeki tüm doktorları tek tek denerim 😅 elbet biri bebeğimin düşmesi hakkında konuşmaz. 😅😅inşallah.