Aslanmom1 Yoruma yazarmısınızzz merak ediyorum. Cinsiyetle alakalı bir durum mu acaba ekşi ya da tatlı yemek 😂
beyhan3678 Aslanmom1 bende hep limon n yedim erik çok yedim turşu çok yedim yiyorum hala daha kızım olcak
Fatoss-16 Aslanmom1 ekşi yedim daha çok kız bebek bekliyorum tatlı cnm hiç çekmedi ama ben buna inanmıyorum 😄
Irmak154 Aslanmom1 valla yaklaşık 4 ay tatlı ağzıma sürmedim ki çok severim. Hep tuzlu ekşi böyle şeyler yedim ve kız geliyor kısmetse😂 Hurafe mi değil mi bilmem ama bende tuttu
Melismelo İlk 4 ay full ekşi limonu doğrayıp yiyodum okadar😅 ondan sonra full tatlı oldu ve sonuc kız Şimdi yine hamileyim bi ekşi bi tatlı karışık 🙄 bende merak ediyorum
225834zey Kızımda hamileliğim hep tatlıyla geçti Ye hamileyim ve bunda ekşi erik limon bol bol yedim ve cinsiyetimiz erkek oldu ☺️
Fatmauzun_ Aslanmom1 aralıkta erik buldum canım asırı erık cektı kız oldu aımdı karpuz yıyorum daha bellı degıl bakalım
1_papatya Aslanmom1 valla cinsiyet ile mi alakalı bilmiyorum ama hamileliğimin başından beri deli gibi tatlı şeyler yiyorum ve oğlum olacak
Freefam Aslanmom1 ilk bebegimde tursu suyu iciyordum kizdi ikinci bebegimde kestane sekeri yiyodum o da kizdi