Zeyneppx Gizemanil1 gayet güzel 🥰 hissediyorum ben ilk olmasına rağmen arada yokluyor anne ben buradayım diye 😍
Eliyuss Gizemanil1 bende 19+6 . Çok iyi gidiyor . Elim hep karnimda hareketini hissediyor diye . Alışkanlık olucak dışarda da yapacağım diye korkmuyorum değil 😅
Gizemanil1 Zeyneppx erkek canım çok acikiyorum her uzandigimda kıpır kıpır maşallah dışardan bile babası farkediyo hareketinini elini koymadan 🥰😂
Zeyneppx Gizemanil1 benim daha eşim farkedemedi yaa sinir oluyom 😂😂😂erken daha ama elini koyuyo çocuk o an yok oluyo 🤣 bende çok acıkıyorummm akşamları bulantı geliyor bana sadece iştah sıfır oluyo halsizlik çöküyor baya tansiyon mu bilmiyorum artık 🥺
Gizemanil1 Zeyneppx tansiyonun düşüyor bendede oluyor aciktigin için yiyince düzeliyor yemeye bak sen ben 36 kiloyla hamile kaldım şuan 44 um 😂😂😂
Zeyneppx Gizemanil1 36 ne kızzzzz 🙈🙈 ayy göbüş çıkmıştır sende zayıfsın ya bende 62ydim 64.5 falan gördüm dün ama 63-64 oynuyorum 😂😂🙈🙈 acıkınca oluyo evet ama yiyemiyoruumm her an kuscak gibi hissediyorum o an
Gizemanil1 Zeyneppx çok zayiftim kilo alamıyordum yesemde o yüzden şimdi seviniyorum kilo aldığımda 😂😂😂