Merve-metin Melk_plt00 1 yıl olmadı daha 11 ay oldu hiç gebelik oluşmadı bu ayda olmazsa tedavi başlanacak kesinlikle dr değiştirin aklınızda soru kalmaz hiç değilse ve özellikle amh değerinize baktırın yumurta rezervi de önemli çünkü
Annesiiy Melk_plt00 bu test bende de hep boyleydi canim o yuzden bu teste guvenmiyorum artik bir gebenin gunlugunu aldim ikisinide yaptim ikiside farkli cikti
_Mother_ Annesiiy bende innovita marka aldım testte göre yumurtlama yok ama doktor yumurta takibi yaptı bu ay bugün gittim erken yumurtlama söz konusu şuan yumurtluyorsun dedi testlere galiba gerçekten güvenmemek gerekiyor bide o kadar pahalılar
Melk_plt00 Annesiiy ya bencede testlerde sorun var hep çift çizgi bu kadar da olmaz o kadarda para verdim çaresizlik çok zor😏
_Mother_ Melk_plt00 lh hormonun yüksek olabilir mi bide sıvı alımına dikkat ediyormusun testleri yaparken
_Mother_ Melk_plt00 aslında çok yüksek değilmiş bilmiyorum ama testler bozuk ise aşırı sinir bozucu gerçekten çünkü pahalılar ve umut bağlıyoruz benimde test negatif ama ultrason da yumurtlama göründü
Nilaypinar Benimde geçen ay yaptığım testler böyleydi testlerin bozuk olduğunu öğrendim maalesef sizinde öyle olabilir
ttksacr  bende de pco var ve 4 gün gecikmenin üstüne böyle çıktı bu ne demek oluyo acaba kızlar @Cahilsavar5 bende pco var ama hiç pik olmadı herleste pik olmuyor