Aylinsnc 6 aylık hamileyim göğüslerimde doğru düzgün bi büyüme olmadı bebeğimi emzirirken sorun yaşar mıyım sütüm az mı olur diye aklıma takılıyor. Bi öneriniz varsa çok sevinirim
Sumeyyeky Aylinsnc göğüs büyüklüğüyle bir ilgisi yok arkadaşımın göğüsleri hamilelik çncesi hiç yoktu dümdüz duruyordu resmen hamileyken belirginleşti biraz ama oluk oluk sütü aktı hiç ilgisi yok
Zeyasln Aylinsnc memeyle alakalı değil ucu önemli ucu yoksa uç çıkarıcı yada göğüs ucu alabilir siniz
Sevginur61 Sumeyyeky emzirmeyi bırakınca hemen küçülüyor mu acaba göğüsler 🫣 böyle kalması için bişey yapabiliyor muyuz😂
Sumeyyeky Aylinsnc hiç dert etme psikolojik bir olay biraz da sütüm gelecek inanıyorum ben de gelir allahın izniyle ❤️
Liliumom Aylinsnc alakası yok memenin büyüklüğü ile üretlen sütün canım merak etme meme ucuyla da alakası yok mesela bebeğin emmesinin bunlar hep hurafe. Bol su iç bebeğinle tentene temas yap sütünün olacağına inan ve gör bak nasıl oluyor sütün. Tüm mesela kafada bitiyor 🥰
Miskinim Aylinsnc sadece gögüs ucum yoktu onuda bebek emdikçe düzeldi ve resmen sütüm fışkırıyordu 🫣 küçük olanlar emin ol daha yaplı sütlü oluyor 😀😝
Zeyasln Aylinsnc ozaman problem yaşamazsınız korkmayın benimde küçük hamilelik harici 75 bile destekli olursa oluyordu oğlumu 2 yıl emzirdim 2. Bakalım kısmet sütüm olur yine inşallah
Sermec27 Aylinsnc hayır göğüslerim ne çok büyük ne çok küçük 75 85 arası kullanıyorum 22 ay emzirmistim oğlumu 🥰