Aysebayrak ezgiunal 29 yaşındayım hemşireyim Siirtte görev yapiyoruz şuan, bugun 33 haftalık oldum hâlâ aktif çalışıyorum etrafında sürekli konuşanlara aldırış etme nasıl rahatsan öyle yaşa 😂😂
huysuz__ ezgiunal 33 yaşındayım, evlenince eşime tabi olduğum için İstanbula geldim, 5 seneyi bitirdik burda. Kendim öğretmenim, üç senedir aylıksız izindeyim üçüncü Bebişi bekliyorum 😁
ezgiunal huysuz__ Ay maşallah çok imreniyorum 3 çocuğu 4 çocuğu insanlara sizlere özel güç yükleniyor bence 🤭🤭
ezgiunal Cahilsavar5 En güzeli kendimi bildim bileli çalışıyorum evlendim yine çalışıyorum bari çocuğum olunca ev hanımı olayım diye bekliyorum 🥲
yeni-annelik ezgiunal istanbulda yaşıyorum 23 haftalık olduk özel sektörde tasarımcı olarak homeoffice çalışıyorum 🌸
ezgiunal yeni-annelik İstanbul’un neresi ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ay en güzeli evden çalışmak ben sabah yatağımdan ayrılmıyorum 🥲
ezgiunal Minnosaannee Valla eşiniz çok doğru söylüyor 🤭 ben bile bi an düşünmeye başladım artık malum şimdi yedik içtiklerimizden ondan bundan stresten insanlar çocuk sahibi olamıyor yada sağlık sorunları çıkıyor zaman geçtikçe, 3 erkek çocuk zor olmuyor mu🥲 erkek çocuk için gerçekten zor diyorlar doğru mu😀 Evet annem bana hamile kaldığın da 37 yaşındaymış abimle gezme tatil fotoğrafları varken ben annemin sinir hastası olduğu zamana denk geldim 🥲
Minnosaannee ezgiunal anlatmak istediğimi o kadar güzel anlamışsınız ki … Erkek cocuk mu ?? Erkek cocuk çok zor . Büyüğüm 10 yaşına giricek 2 aya ergenlik belirtileri başladı. Zaten zor bi bebekti hala devam ediyor . Ama ortancam kiz olsa bu kadar naif olamazdı. Küçüğü de orta halli işte. Evet zor ama annelikte kolay değil bunu göze alarak doğuruyoruz. Allah ahlaklarini da bahtlarini da güzel eylesin inşallah 🥰🤲
yeni-annelik ezgiunal İstanbul Bayrampaşa evet evden olması çok büyük avantaj okuduğum mesleği yapıyorum o yüzden çok rahat pijamalarımla çalışabiliyorum 😅
glsahbaydemir ezgiunal merhaba 🙂 İstanbul esenyurttayım çocuk giyim dükkanım var onunla ilgileniyorum şuanlık 😌 Peki siz ?
ezgiunal glsahbaydemir İstanbul bayrampaşadayım bende , bir baskı atölyesinde asistanlık yapıyorum uzun süredir 🥰 ay çok güzel herşey elinizin altında ✨