Zeynepkrkytlli Kizlar ya bıktım düşünmekten lütfen yazar misiniz neler yapıyorsunuz bikac kişi yazsa bile 2 3gunun menüsü çıkar en azindan
Hulo2105 Zeynepkrkytlli ben en son fırında salçalı köfte patates yanına da bulgur bir de şehriye çorbası yaptım. Bugün de eşim geç gelecek makarna salatası barbunya poğaça yicem ufak bir gün menüsü gibi💕
iremsevinc Zeynepkrkytlli kuru fasulye Pilav bugunun menüsü 2 gün önce Mercimek çorbası Sebzeli bulgur pilavı Fırında tavuk patates yapmıştım
2princessmother Zeynepkrkytlli maklube yapıcam yanına salata turşu yoğurt Birde çorba yaparım azıcık ☺
Zeynepkrkytlli _ozlmm Patlıcan musakka düşündüm de etim yok ya kurban geliyo diye bitirdim hepsini Cacık yapıyım ama ferah ferah iyi olur 🤌
Zeynepkrkytlli Hulo2105 Eti kıymayı bitirdim kurban geliyo diye 😂 Şehriye çorbası da beni fena yakiyo Makarnayı da dün yaptım Şimdilik sadece cacık yaomaya karar verdim 😂
Zeynepkrkytlli EceQueen ooo afiyet olsun ya ben konyadayim taze balık bulmam imkansiz gibi bı şey 😂 Size afiyet olsun 🌸😍
Zeynepkrkytlli 2princessmother Maklube duymuştum ama hiç yaomadim sanırım etli bı şeydi Ama evde et yok ya 😂
Zeynepkrkytlli Pembesarelle2 ben de yayla çorbası düşündüm de cacık canım istedi ikisi yan yana olmaz sanki Yarın da çorba yapıyım olmazsa 🌸