daaammmllaaa 28+6 72ile hamile kaldım şuan 93 kiloyum doktorum 2 kez uyardı çok kilo alıyorsun diye ödem falan da değil vitaminlerden dolayı olabilir mi
Sermec27 daaammmllaaa vitaminlerle alakası yok bende bir sürü vitamin alıyorum 32+5 haftalık hamileyim 7 8 kilo civarı aldım 53 Civarı falanm su an 45 kiloyla hamile kaldım fazla kilo almak şekerden dolayı da olabiliyor şeker yüklemesi yaptırmış mıydın ben 22 haftaya kadar 6 kilo almıştım doktorum ona bile çok fazla demişti şekerim çıkmıştı bence çok fazla almışsın dikkat etmelisin
daaammmllaaa Sermec27 ya vitamin kullanana kadar kilo fazla almiyordum oyuzden şeker yuklemesi yaptircaktim ama direk istifra ettiğim için doktor zorlamaya gerek yok dedi.
Sermec27 daaammmllaaa anladım vitaminle alakası yok ama arada bir kendiniz cihaz alıp olcebelirsiniz maalesef bazen hızlı kilo alımı şekerden olabiliyor dikkatli olmakta fayda var
boraninannesi_ Ben de 20+4üm 8 kilo aldım, şekerden şüpheleniyorum çünkü çok yemiyorum anlamadan her gün 500 gr artıyorum…
Tugbacim34 @daaammmllaaa 23. Haftamda 4 kilo aldım diye doktorum karbonhidratı azalt lütfen yoksa diyete başlayacağız dedi. Çünkü kilo karaciğer değerlerini yükseltiyor ve gebelik zehirlenmesine yol açabilir dedi. Şekeri tuzu yağı ekmeği azalt mümkünse hiç kullanma demişti. Sizde dikkat edin bence