bella_xx kızlar bat 16 ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım  böyle çıktı acaba daha erken mi diye çıkmadı yada gerçekten yokmudur 🥺
YesimAykut bella_xx erken canım daha belki çıkar, belki çıkmaz, 2 gün kala ve adetin gecikirse tekrar yapabilirsin, benim 6 gün kala çıkmıştı ama benim erken olmuş yumurtlamam diye düşünüyorum
tgbakhrmn bella_xx bence böyle durumlarda adet gecikmesini beklemek gerek gebelik varsa bile strese sokuyor bu çizgi 🙏🏻
tugces95 bella_xx 2 3 gün kala yapın diyorlar ben onu bekliyorum şuan olsa bile göstermeyebilirmiş veya adetin gecikirse öyle yap bence
Kubratntklu bella_xx 6 gün varken yaptım çıkmadı 4 gün kala yaptım onda bile o kadar silikti ki tam atacakken son kez bakayım dedim ışık vurdu çok çok silik gördüm 2 gün kala yaptım net görünmüştü umudunuzu kaybetmeyin inşallah vardır çıkar 🫶🏻❤️
Seyda5- bella_xx yumurtlaman ne zamandı benimde 16 Mayıs ve bende yaptım negatif çünkü yumurtlama üzerinden daha 8 gün geçti en az 10 gün geçmesi gerekiyormuş 🤣
BusZeyRas bella_xx ben de bat 12 5 gün kala yaptım erken gebeliği ama beceremedim çizginin alt kısmı da pembeleşti falan fazla idrardan neyse anlayacağın negatif. Buradan okuduğum kadarıyla erken gebeliktense adet günü geçince yapılan kaset testler daha güvenilir olıyormuş canım
Merve-metin Seyda5- benimde 2 Mayıs yumurtalama oldu daha erken test için bat 16 Mayıs adet olmazsam 17sinde test yapacam bende
Merve-metin bella_xx kuzum çok erken yapmışsın adete bi kaç gün kala yap yada adet gecikmesinde yap geç döllenme olabilir çünkü
Dilaradefe28 bella_xx kuzum benm 1 hafta varken cikti olsa cikardi bence tutmadiysa bu ay hayit tohumunu deneyin cok etkili