Adilee biz dün muayene olduk 32+0 da 2160 gram olduğunu söyledi doktorumuz. biraz tombiş bir oğlum var. ama çok şükür sağlığı yerinde
sunashn50 MomyAsli_ ultrason kağıdında hafta yazan normalde olan haftasıyla ayni mi bizimkinde 31+5 de 33+4 yazıyordu mesela
MomyAsli_ sunashn50 yazmıyor bir şey ama ölçüm yaparken yan tarafta ekranda ölçü aldığı an 34w filan yazdı mesela gördüm
Hlimee 8 kilo aldım bebiş 2 kg tam 32 haftalık gittiğim de . 35 de Nst ye çağırdı doktor Bakalım ilerleyiş nasıl olacak
Ozgednc MomyAsli_ çok beklersin istersen 50 kilo al çocuk alacağı kadarını alır 😁 hiç kilo almayanlar mesela çocuk hiç kilo mu oluyor öyle düşün 😁
Yasemincee26 Bebekayik benim kızıma da 31+3 e 1650 gram dedi zayıf minyon bebek dedi doktorumuz 😐 nasıl oluyor böyle
Bebekayik Yasemincee26 ultrasonda görünen kilo biraz daha fazla oluyor hatta 200-300 gram falan o haftaya göre bebeğinin kilosu fazlaymış bile ne amaçla zayıf minyon demiş yorum yapmak için yapmış bence
mrv2505 MomyAsli_ benim 1600 gram Allah aşkına ne yediniz ne içtiniz bana da söyleyin kızımın gelisimi 2 hafta geriden geliyor 🥺
Dilekkkkkokan mrv2505 benimde on gün geriden geliyor normal de 30+6 günlük olması lazım 29+3 dedi ve kilosu 1450 Gr 😥
mrv2505 Yasemincee26 1 haftaydi 2 haftaya geldi gerilik 32 haftalık ama 30 hafta da kalmış gelişimi. Boyle giderse doktor 1 ay sonra alırız bebeği dedi
mrv2505 Yasemincee26 valla bilmiyorum canım muz süt kadar peynir her şey yiyorum ama sanki bı değişiklik yok gibi anlamadım ki şaşırdım napicagimi