Zsydyg Bebeğim 4 hafta 3 gunluk cok kucuk oldugundan ultarosonda gorunmedı alttan bakmak ıstedı doktor ama kımse baktırma dusuk olur dıyo kfam karıstı??
Busrakrkmz28 Zsydyg çok erken görünmez zaten ultrason da 6.haftada görmüştüm ben eğer şüphen varsa alttan muayeneden 1 buçuk hafta daha bekle istersen normal ultrasonda görürsün inşallah
Aysesare Zsydyg vajinal muayene düşüğe neden olmaz, yanlış biliniyor maalesef.. eğer öyle birşey olsaydı erken hafta da alttan muayene edilen bebekler düşerdi
Malatya44 Zsydyg canım açılmana öyle sık baktırma diyorlar. Alttan ultrasonla bakılsa bişey olmaz ki. Hem canın hiç acımıyo ki o işlemde.. Jel sürüp koyuyor doktor ultrason cihazını. Merak etme korkulacak bişey yok. bebege zararı yok..
Nida13 Zsydyg bişey olmuyo canm korkma ayroca çok küçük 6 haftada gordum ben ve alttan da baktı hic bi sorun olmuyo
Acelyadamar23 Bende 5 haftalık hamileyim benimde gözükmedi alttan da baktı yine göremedi çok küçük olduğu için gözükmeyebilirmiş
Yalinn8 Zsydyg ilk 3 muayenem alttan oldu, gorulmesi gerekenler yukardan gorulemeyebiliyor bazen dolayisiyla bakilmasi lazim. Korkmayin, hem 2. secenek de olsa daha kesin sonuc alttan muayene😉
zeynocet Zsydyg ben 5 haftalikken gittgimde gorunmedi doktorum 6 7 haftalik olana kadar gozukmez dedi hic alttan bakalim falan demedi 7. Hafta tekrar gittim kalp atisini duyduk ve gorundu
Burcak61 Zsydyg ben üç kez alttan baktırmak durumunda kaldım ama bence 5+3 falan olsun öyle baktır şu an daha çok erken 5+ Ları gör bi yani o zaman da karından gözükmezse alttan baktırırsın bence şimdilik gerek yok hatta 6 da gitsen direk karından görünür
Bhr075 Zsydyg bende hamileligimin basında 3 kez felan alttan baktırdım mecbur bu ve İnan dusuk riski yada bebeğe zarari olsa hiçbir doktor ilk haftalarda alttan muayene etmez her lafa inanma