2bebekannesi3542 niyetimkalpkirmamak S-Link Hava Kompresörü 6 Kademeli 650W S-LİNK-BL650W eşim teknisyen bunu kullanıyor uzunca zamandır bozulmadı da😃
Rabiul niyetimkalpkirmamak ay bir şey diyim mi sakın alma 😆 o bilgisayar kasasını sürekli temizlemek ister , eşimde oyun oynuyor oda istiyordu ama mahvediyor ortalığı iş yerinde kullanıyorlar makinalar için ortalığı birbirine katıyor
niyetimkalpkirmamak Rabiul salonun ortasında robot süpürge temizlendiğine göre ben bunu bi gözden geçireyim. Balkonda temizler diye düşünüyorum 🤣🤣
Rabiul niyetimkalpkirmamak robotu niye balkonda temizlemiyor 😆😆 boşver canım hiç alma bence başka bir şey al
niyetimkalpkirmamak 2bebekannesi3542 ooo postu üste tutmanın yararları. Sevindim valla. Hemen girip bakıcam 🥰teşekkürler
niyetimkalpkirmamak niyetimkalpkirmamak evet yorumlar güzel hep bilgisayar temizliği için yazıyor 😊 bu arada musmutlu sabahlar ❤
niyetimkalpkirmamak Rabiul balkonumuz yok gibi bir şey var da yok 🤣 aklıma da başka bir şey gelmiyor. Kıyafet felan almam evde koyacak yer yok 🤣 bebeğe de aldık bşr kaç bir şey. Ayyy çok daraldım anlatınca da 🤣 kendi eşyalarla anca sığıyorduk
Rabiul niyetimkalpkirmamak aynı ben kckdkdk üst üste biniyor benimde malesef o yüzden bence daha minimal bir şey al almak istiyorsan bende haziranda alıcam evllilik yıldönümü 3. Senemize gireceğiz gözlük alacağım istiyordu zaten evde koyacak yer yok daha büyük eşya alamam 😆
niyetimkalpkirmamak Rabiul kendisinden bir adet bşr şey olsın 2. Si fazla oluyor bilmiyorum bş çaresine bakıcam 🤣