Deletedmom_89 Meriyss 20+4 var işini görür mü bacım 😂. Evet evet bende hissediyorum o tekmeleri çok tatlı hiç bitmesin istiyorum
lLavinia Meriyss çoookkk normal benim tırtılda oraya vuruyor🥹 bazen de sağ yukarı çıkıyor. Yeri güzel herhalde 😂 korkma canım
erayinannesi_333 Meriyss 23 haftalığız karnımda değilde kasiklarimda yaşıyor sanki çocuk 😂 her alta vurmasında lavaboya gidiyorum 🫢
Eloalp Meriyss normal canim bende orada hissediyorum çünkü daha çok küçükler büyüdükçe kasıkta göbekte her yerde hissederiz
Gizem9688 Meriyss normal normal. Benim de öyle 24 haftalik olcaz pazartesi. Su an 23+4. 2 3 gün asagida tee kasıklarımda hissediyorum. 2 gün yukarida hissediyorum. Yeri geniş halay cekiyo cocugum döne döne diyorum 😂😂
Meriyss Gizem9688 ahahah 😄evet bende İnternete baktım yeri geniş olduğu için heryerde tekme hissedebilirsiniz diyo ama asagida olmasi korkuttu beni
chrysanthemum 21 haftadayım ben de , ard arda attığı tekmeler bile aynı yerde değil napıyo bu çocuk bilmiyorum😁 her yere vuruyor kasık da dahil hepsinde heyecanlanıyorum hareket hissedince hemen elimi koyup devamını da hissedesim geliyor 😇😇