Hulo2105 Merhaba anneler🌴 Aldıklarımı ve alacaklarımı sizlerle de paylaşmak istiyorum. Ben zamanında çok aradım burda insan fikir sahibi olmak istiyor. İstediğinizi sorabilirsiniz yardımcı olurum❤️ Bu da kirli sepetimiz 🌺 Yazan fiyatlar üzerinden almayın daha da düşüyor anlık indirimlerden alın❤️ Bunlar da önümüzdeki ay alacaklarım 🌈
sacmalamakizim Hulo2105 Hepsi de çok güzel hayırlı olsun 😍 sağlıkla doğsun, güzel günlerde kullanın. 🥰
myavocado Hulo2105 güzel gunlerde sağlıkla kullansın inşallah 🙏 şu kanguru gibi olan şeyi çok beğendim ama bulamadım tam ürün adı çıkmamış onu tekrar atabilir misiniz.
Merve_31 Hulo2105 o kadar faydalı bir post kii gerçekten çok işe yarıyor bende sürekli arıyorum yeni yeni başlıyorum bişeyler almaya
Hulo2105 beybim0 olsun zaten şimdi alsanız 2-3 güne geliyor benim de alacak çok şeyim kalmadı parça parça bitiriyorum🥰
Hulo2105 Merve_31 evet bende çok araştırdım ama burda böyle öneren pek görmedim toplu bir şekilde hani. Fikir olduysa sevindim🌈
Lilipadq Hulo2105 puset örtümüz ve emzik aynı sadece. Sling ve kanguru arasında kararsızım açıkcası hangisi daha iyi karar veremiyorum
Hulo2105 Lilipadq benim attığımda siling gibi de kanguru gibi de aslında ikisinin ortası ama bence kangurular biraz daha büyüyünce iti oluyor gözlemlediğim kadarıyla