Prensesimiz 40 günümüz var. Benimde sağ bacağıma vuruyor aksıyorum resmen. Mide yanması ve sırt agrısı cook fazla olmaya başladı
merveninminigi Sevdagkm93 erkek bebek ağrısı solda olur diyo herkes ondan sordum demek ki onun da bi ilgisi yokmuş 😊
merveninminigi Tgcee erkeklerin kemikleri daha ağır oluyo ya muhtemelen rahime yaptıkları güçlü baskılar siyatik gibi şeylere yol açıyo ondan oluyo kuzum
merveninminigi Zeynp doğru söylüyosun aslında çok az kaldı onun da nasıl geçtiğini anlamadım yaa dicez doğumdan sonra bence 😊 bu ağrılar bize hayatın en güzel mucizesini getircek Allahın izniyle 😊
Berilikom Jalekhrmn dün gitmiştik bizde 31+6 idi 2028kg44 cm dedi iki haftada 500 gr almış bundan sonra hızlı alırlar artık 💙🧿🙏
YummyMummy rukkapko Ben de ayni dertten muzdaripim 😞 37 olduk yarin kontrol var ama hic donmus gibime gelmiyor. Dogum aninda bile donebilir diyorlar ama.. ilk gebeliginiz mi? Ilk gebelikte bu haftalarda artik donmesini bekliyor doktorlar
YummyMummy cemre27 yani dogum sancisinin provasi aslinda 😄 Karniniz kasilip tas gibi oluyor bi sure oyle kaliyor sonra geciyor. Rahim kasilmalari aslinda doguma hazirlik.
Nurtennn Bacak arası agrim olmasa hamileligim çok guzel gidiyor bu aralar gece çok hareketliyiz bunada cok sukur saglikla kavusalim yavrularimiza insallah💙🙏🙏