Sems__6nur Adetime 4 gün kala ilişki yaşadım şuan adetim 5 gün geçti ve adetimin ikl günleri 2 gün iki üç damla pembe renkte leke geldi bugün 5 gün adet gecikmesinin bugün açık kahve akıntı yine geldi ama devamı gelmedi sizce napmalıyım
momofmychildren Sems__6nur adetten 4 gün önce tutmuş olsa bile ancak 15 gün sonra belli olur öncesinde korunmasız ilişki yaşadıysaniz gebelik olma şansı olabilir bir kan tahlili verin
sacmalamakizim Sems__6nur Normalde günü gününe oluyor muydunuz, eğer öyleyse gebelik ihtimali vardır. 😊
Duyguhayat Sems__6nur canm ben adetime 1 gün kala oldu ☺️Rabbim nasip etsin insllah hamilesinzdr ama idrar testindr cıkmaz hemen 15-20 güne yakın bir zamn gectikten sonra kanda 19 degerle ögrenmiştim ben
Sems__6nur momofmychildren benim eşim asker 30 Nisan’da geldi yanıma onun öncesi bir birliktelik olmadı 1 seneyi geçti bebek istiyoruz olmuyor 🥺inşallah olur ya allah isteyen herkeze nasip eder
Sems__6nur sacmalamakizim evet ben adet olucam çok emindim bide ben adet olurum yumurtlam günüm denk gelir eşimin iznine diye hesaplıyordum hata
Sems__6nur momofmychildren normalde benim adetim 4 gün sürüyo 5 gün oldu hala olmadım işt adetim ilk günü bikaç damla pemem akıntı geldi 2 gün oda iki üç damal
momofmychildren Sems__6nur 30 Nisan’da ilişki yasadiysaniz ve tutmuş olma ihtimali varsa bile bu döngü yaklaşık 15 gün içinde oluyor Lekelenmeniz olmuş umarım gebeliktir
Sems__6nur momofmychildren inşallah canım benim 🤲🏻 çok istiyoruz ben aslında adet olurum diye bekliyodum olmadım normalde olurdum leke geldikten bigün sonra normal adet olurum ben hep ama olmadım
Sems__6nur Duyguhayat ay adetine 1 gün kalamı hamile kaldınız inşallah bendede öyledir bizde istiyoduk 1 seneden fazla oldu olmuyor hiç bi sorunda yok ama eşim asker pek gelip gidemiyor Suriye’de görev yaptı için oda adetime 4 gün kala geldi anca bende hiç önemsemedim olmaz diye adet bitikten sonra yumurtlam felan hesaplarım diye düşünüyodum inşallah dediğin gibidir 🥺🤲🏻 iyiki böyle uygulam var
Duyguhayat Sems__6nur benm eşimde asker canm ☺️ Ya bende öyle oldu adetime bir gün vardı sonra baktm ki adet olmuyorum ve hamileyim insallah sennde nasip olur 5 yasında kızım şimdi hamileym yine ☺️
Duyguhayat Sems__6nur merhaba canm ne yaptn merak ettm adet gördnmü yoksa hamilemisin belli oldumu acaba