Fatmaa06 Bizim daha cinsiyetimiz belli değil ama ben rüyamda erkek bebek gördüm işte ben çok kişiden duydum erkek veya kız gördüklerini söylüyorlar ve doğru çıkıyor sizcee ve ben çok çok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini
Hulo2105 Fatmaa06 valla ben hep erkek gördüm rüyamda Annem de erkek görmüştü. Bende hep erkek hissettim hani kız çıksa inanmazdım ve erkek oldu😂😂
Ask1907FB Fatmaa06 ben ilk gebelikte erkek gördüm erkek oldu şmdi de hep kız gördüm ama erkek diyorlar bakalım ama nedense erkek demelerine rağmen hala içimde kız olack hissii
Tugba220 Fatmaa06 Ben ve eşim hamile oldugumu bilmeden birkaç gün önce ikimizde erkek bebek gorduk ve oğlumuz oluyor 😊
Fatmaa06 @Hulo2105 yaaa bende çok duydum işte erkek gördüm erkek oldu kız gördüm kız olduda ama inanmıyodum😄
Pinkopinkoo momofmychildren Benimde tam tersi 3kere kız gördüm ismi de parlaydi. Ama erkek olcak. Galiba tersi çıkıyor
Caglab Fatmaa06 ilk hamileliğimde hamile olduğumu bilmeden erkek çocuk gördüm. Kızım var. Bu hamileliğimde erkek gördüm yine kız olacak😅
Caglab Fatmaa06 kız istiyordum ama erkek hissediyordum😊 hepimizin gönlüne göre olsun ama en önemlisi hepsi sağlıklı olsun inşallah 🙏🙏
Semyil Fatmaa06 canım bebeğimin cinsiyeti kesin kız 21 haftalığım hamileliğimin başından beri erkek bebek doğurup emzirdiğimi görüyorum
Laz53__ Fatmaa06 ben hep erkek gördüm eşimde erkek hissediyor bende ruyamdada gördüm bana kız dedi bu hafta doktor valla inanasim gelmiyor bidaha gidicem 21 inde bakalım ne dicekler