Ea_aylms6 Kızlar bugün tam 24. Haftam uyandığımda iç çamaşırımda kahverengi leke vardı oeçeteyle silince gelmedi. Şu an acile gidiyorum. Nolur bir şey yok diyip içimi rahatlatın ya🥺🥺
myangelson Ea_aylms6 bazen hiçbir sebep yokken gelebiliyor kahverengi zaten beklemiş kan anlamına geliyor önlem amaçlı ilaç vs verilebilir. İnşallah bir sorun yoktur çok geçmiş olsun 🦋
leyla3838 Ea_aylms6 22+4 deyim bugün aynı şekilde kahverengi lekelenme geldi sildiğimde yoktu bişey korktum
Ea_aylms6 myangelson bebeğin hareketleri nst falan her şey normal çıktı çok şükür. Alttan muayeneyle enfeksiyon var dendi tekrar idrar kültürü verdim🥰
Ea_aylms6 leyla3838 bende de sildiğimde bir şey yoktu. Çok korktum acile gittim çok lükür bebekte hiçbir sıkıntı yok bende enfeksiyon var dediler servisit.
leyla3838 Ea_aylms6 ayyy çok şükür aman iyi olsun bebekler de.Benim de içim rahat ama gitmedim acile çikolata yedim uzandım hareketli şükür
Alen Ea_aylms6 bende de servisit varmış nedir bu kötü bir şey mi ya , sezaryen sonrası 3.ayimda ancak ilişki girebildim hafif kahve lekelenme oldu
Anneelikk Ea_aylms6 çok sevindim adınıza bende 24. Haftaligim lekelenmem olmadı ama yanmam var yüzde yüz enfeksiyon bende de var henüz gitmedim hastaneye
Ebbruc Anneelikk enfeksiyon riskiniz varsa mutlaka gidin doktora, korkutmak istemem ama ben enfeksiyon yüzünden erken doğum yaptım. Enfeksiyon riske atılacak bi durum değil