lilyum_ Yesimdeniz dün yaptığım testle birlikte 5 ya da 6 oldu. Çıkmadı bugün yapsam ne degisecek ki. Dün de çıkmadı olsa çıkardı herhalde. Umudum kalmadı ondan yapmıyorum
Himommy Lykiav şaka mıııı gerçekten silik çizgi varrrr Allah’ımmm nolur yalancı pozitif falan olmasınnn 🥹🥹🥹 git kan ver bariii acilde hemen çıkar 1 saate
Lykiav lilyum_ ya içime dogmustu aslında. 2 gündür hep pozitif rüya gördüm. RABBİM sanada bütün isteyenlere de nasip etsin inşALLAH 🥰
Himommy Lykiav yaaaa ben de 2 gündür pozitif görüyorum yarın sabah yapıcam bende, çünkü gün içinde çok su tüketiyorum etkiler diye düşünüyorum sabah ilk idrarla yapıcam 🥹
Lykiav Himommy ya çok teşekkür ederim. RABBİM bütün isteyene nasip etsin inşALLAH. 17sine kddar beklicem inşallah
Himommy Lykiav beni gaza getirme 😂😂 eşimde dakika başı mesaj atıyor yap testi diye 😂 hayır pozitif çıksa bile Süpriz yapmak için söylemiycem haberi yok 😂😂 sabah yapıcam valla öyle niyetlendim bakalım 😂
Lykiav Yesimdeniz pazartesiye kadar beklicem ya. Bundan önce ki kimyasal gebelik olmuştu. Değer düşükse aklımda soru işareti kalır. Hayırlısı olsun