Arsmngmz Ay her gün mü insanın canı ister ya delircemmm ekmek arası patates kızartması azcıkta ketçapp😋😋😋 bebeğe çokmu zararlıdır kızlar kendimi tutabildiğim kadar tutuyorum amaaa 21 haftalıgımmmm arada kaçıyo suan bile kendimi tutuyorum🤭🤫🤫🤫
Cileklipasta Kızartmayı çok tüketmememiz gerekiyor arada yiyin ama ketçap hiç yemeyin bence çok fazla katkı maddesi var içinde
Zeynpatak Arsmngmz bikac hafta once ben de oyleydim .sabah kahvaltida yiyodum aksam yemeginebidaha canim istyodu . Avm ye gidince kokusu burnuma nasl guzel geliyo bidaha yemek istyodum Bi sure sonra geciyo .canin istiyosa abartmadan yiyebilirsin bence
BBusraa Arsmngmz ben de çok yedim şekerim çıktıktan sonra mecburen kestim 🙈😂 ketçapta mayonez de valla ara ara tükettim dayanamayıp napim 🙈😂
Arsmngmz BBusraa Bende cıkacak diye korkuyırummmmmm valla var gibi seker belirtileri insallah yoktur cok zor 😕
Zeynp Arsmngmz çok çanınız istiyorsa yapıp yiyin hergün yediğiniz bişi değil Bişey olmaz Dikkatli olmak çok önemli evet ama bu kadar detaycı olmamak gerekiyor Yediğimiz hiç bişi doğal değil ki
Zeynp Arsmngmz takılmayın bu kadar afiyetler olsun Dikkat etmek önemli evet ama takıntı haline getirmemek gerek
BBusraa Arsmngmz bende de belirti hiç yoktu ama çıktı 🙈 insallah yoktur patatese doya doya devam edersin 🙈😂
Kzysmom Arsmngmz valla bende yiyorum kola bile içiyorum arada cokta sakınmamak lazim diye düşünüyorum