613156 Merhaba hanımlar dışardan bebeğinizin hareketini ilk ne zaman gozlemlediniz eşiniz kaçıncı hafta da hissedebildi
_ozlmm 613156 18+3 de dışarıdan ilk hareketini tekmesini gördüm 🙈 Eşimde dün gece hissetti ilk defa 😂
Kadersaahin 613156 ilk gebeliğim dışarıdan 18. Haftadan belli olacak kadar hissediyordum fakat yakalayamıyodum çekmek için 20. Haftada yakaladım çok sertleşmişti şimdi 24+4 geceleri canımı acıtacak kadar vuruyor son zamanlarda ne olur allah bilir
Evhamlikurabiyeanne 22 de gördüm ama esim hala görmedi 25+2 yim ne zaman bak hareket etti bak desem duruyor bebisim ablası da öyleydi 🤣
613156 Kadersaahin Benim de ilk gebeliğim ben hareketlerini 18 de hissettim şuan 21 deyiz hiç elimi koydugumda hareketine tanık olmadım belki ondan hissedemedim ya da göremedim
kubranurleo Eşim 18.haftada dışarıdan hissetmişti ama ben 16da filan elimde hissediyordum tekmesini :)
Kadersaahin 613156 24. Haftaya kadar normalmiş karnının yapısıyla alakalı sanırım en iyisi sonradan daha sertleşiyor ya acısını hissetmezsin o kadar
merimiri 613156 19-20 haftalarda hissediyordum ama çok kısa sürüyordu bir türlü yakalayamadım video çekmek için çünkü eşimde görsün istiyordum 21. Hafta da yakaladım ☺️ çok kısa sürüyor ama çok güzel bir duygu
9898- Bizde 22 haftalık olduk ama dün bütün hareket hissetmiyorum ya neden acaba çikolata falan da yedim oysaki 😢
613156 9898- karnınıza hafif vurunca da mı hareket etmiyor ben öyle zamanlarda bir iki kez vuruyorum ya da sallıyorum sonradan vuruyor