2prensesannesiiii beybim0 valla benim ki her gün sakin akşam hareketli sadece gün içinde kendini merak ettiriyor
Zeyyno_ beybim0 Valla cnm ben 25haftalik oldum şimdiye kdr hep hareketliydi bu aralar bı gün harekettsiz ertesi gün hareketli artık içerde napıyor bilemedim😄
Melikemrvvv beybim0 korkma canım benimde öyleydi şimdi 26.haftadayım yeni yeni her gün hareketli düzene oturuyor
9898- Bizde tam 22 haftalık olduk bugün ama dün hissetmedim çok hafif hissettim var yok arası bugün de hissetmiyorum 😢
msk09 beybim0 merhaba 22.haftadayım benim de öyle normalmiş, hatta bir gün karnım şişik bir gün değil bu da normalmiş😄
Hulo2105 beybim0 4-5 gündür bunu yaşıyorum 25. Haftaya giricem. Bir anda durgunlaştı çok az vuruyor halbuki hiç durmazdı. Ama bu haftalarda normalmiş düzensizleşmesi. Hiç etmese korkardım ama arada tepikliyor şükür. Çarşamba kontrolümüz var neyse ki😅
Zeyyno_ Hulo2105 Valla arada korkutuyor ne yalan sylim sürekli hareketliyken birden hareket etmemesi en azından arada bı kendini belli ediyor da o kdr endişe etmiyorum 😌
M-Urass_Mom beybim0 Hergün saatleri var o zamanlar hareket ediyor kesinlikle 😂 Uyku döngüleri var ben alıştım 😅