EmirAsafMomm Hayırlı sabahlar 38 haftanın içindeyim uyuduğumda sağa solan dönünce karnımın altı rahim bölgesinden çıtlama sesi geliyor her defasında aynı sorun sizde de oluyor mu merak ediyorum ve acayip bi baskı hissediyorum rahim bölgesinde
Cey-cey EmirAsafMomm ya biliyomusunuz bende sorsam mı dedim ama nasıl anlatsam bilemedim Benim daha 13 haftalın bendede oluyo anlamadım uzandıgım zaman oluyo bacagımı hareket ettirince
yigitmom_ EmirAsafMomm İlk gebeliğim de dediğiniz gibi dışardan duyabilecek netlikte çıt diye ses geliyordu ve her defasında doktora sormayı unutuyordum. Burada birkaç kişinin de ses duyduğunu ve bu sesin bebeğin eklemlerinden geldiğini okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum
EmirAsafMomm Cey-cey sanki boynunu çatlatırsın ya öyle bi ses demi canım ben dönünce oluyor özellikle
EmirAsafMomm akduman09 canım ben sağa yada sola dönünce oluyor Genital bölgemin ooltan çıt sesleri sende de mi öyle
Cey-cey EmirAsafMomm sanki bacakla genital bölge birlesimi kemiklerinde geliyo gibi dimi siİnki ne kadarlık
aysima41 EmirAsafMomm evet yani bacaklarımı açamıyorum yatakta dönerken vs tam birleşim yeri ağrıyor genital ve bacak birleşim yerindeki kemikler
Cey-cey yigitmom_ hayır bizim dedigimiz karından içerden gelen bi ses degil genitel bölge kemigimiz den geliyo
EmirAsafMomm yigitmom_ canım öyle durup dururken değil ama sadece döndüğümde rahmimin çıtladığını hissediyorum korkuyorum neden oluyor diye