mA06 Merhabalar bu haftaya kadar kusmam yoktu ama kusmaya başladım normal mi, mide bulantım vardı ama birde eklendi, ve geceleri uyuyamıyorum, mahvoldum, çalışıyorum birde oğlum var ama mahvoldum Önerebileceğiniz ne var acaba
Busraaaaada Merhaba 36. Haftaya gireceğim 10. Haftamdan beri kusmalarım devam ediyor. Normal olan bir durum doktorum prilam dr verdi akşam yatmadan 2 tane içiyorum hala hafifletiyor durumu. Bir de kanında ya da idrar yollarında enfeksiyon olması durumunda da mide bulantısı bel karın ağrısı olabiliyor. Bir dahaki kontrolünde doktoruna danış istersen.
Lalaydnn Busraaaaada benimde 6. Haftam çok hafif mide bulantısı başladı ve dün çok az lekelenmem oldu normal mi acaba
Busraaaaada Lalaydnn Lekelenme yerleşme kanaması olabilir ben yaşamadım ama çoğu gebenin yaşadığını duydum. Yine de doktora görünseniz daha iyi olur sanki.
Lalaydnn Busraaaaada yerleşme kanamasını transferden sonra 7-8 günlerde yaşadık kahverengi bi leke şeklinde geldi busefrki gelen normal kadınlarda akıntı döngüsü olur ya sarımsı o tarz bi akıntı geldi
Busraaaaada Lalaydnn Akıntı gebelik boyunca normal kabul ediliyor, açık söyleyeyim ben de günde kaç defa çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum. Salgılanan hormonlardan kaynaklı olduğunu söylemişti doktorum. Kokusuzsa ve akıntı ise herhangi bir sıkıntı yoktur ama kanama gibi veya ağır bi kokusu varsa o da idrar yollarında enfeksiyona işaret olabilir.
Drysf_bjk Benimde öğrendiğimden beridir var bulantı kusma şuan 12 haftalık hamileyim bıktım artık bende Allah’a güç gitmesin, bende gece yatmadan 2 PRİLAM, sabahta ZOFER 8mg içiyorum, yine de bulantım kusmam oluyor 🤷🏻♀️🙄