Tugce889 Düğünümde bir yakınım pırlanta küpe takmıştı. Şu sıralar biraz sıkışığım. Kuyumcular alıyor mu pırlanta biliyor musunuz?
Sevval0704 Tugce889 sertifikası ile gitmen gerek ama pırlanta çok para etmiyor alırken baya para satarken değersiz
Alynq Tugce889 kuyumcuya değil pırlantanın markası neyse oraya götürün o şekilde daha fazla para eder kuyumcular pırlantaya çok para vermiyor
Tugce889 Sevval0704 sertifikasını kaybettim ama kuyumcularda anlayacak makinesi falan yok mudur acaba :/
Hazalaskin Tugce889 karati var pırlantanın kalitesi vs o yüzden bakıp anlayamazlar diye biliyorum sertifika ile satmak zorundasınız satarsınız bu yüzden iyi saklayın demişti zen pırlanta satıcısi bana
Tugce889 Alynq markası üstünde göremedim. Ben farklı bir kutuya koymuşum sonradan nasıl öğrenebilirim?
Alynq Tugce889 damgası vardır markanın logosu falan inceleyin benim de kolyem vardı küçük bir köşesine damga vurmuşlardı markası gözüküyor arka kısmında
Tugce889 Hazalaskin üstünde bir yazı var ama tam okuyamadım. Sitesinden baktım zen pırlantanın bir ürünüyle aynısı. Zen e götürüp soracağım. Pırlantanın sahtesi oluyor mu bilmiyorum ama takan kişinin öyle bir şey yapacağını sanmıyorum.