Sedayznn Saat bir de suni sancı verdiler 5gibi tkrr aldılar ve bu saat oldu açılmam yok öyle Sancı çekiyorum napcam bu açılma neden olmuyor kızlar sancılar gittikçe şiddetleniyor 🤬🤬dayanamıcam artık bu şekilde gitmez kaç saattir burdayım neden açılma olmuyo
Reyhankarabiber Sedayznn Rabbim yardımcın olsun inşaallah bir anda açılır bi anda doğum olur hemencecik kucağına alırsın yavrunu dua edeceğim bol bol çok zor gerçekten ama üstesinden gelebildiğin için harikasın maşaallah sana :)
Masha Sedayznn secde suresi okuyunca bebek kanala iniyormus diye duymuştum bilemiyorum denemek ister misiniz.. inşallah sağlıcakla gelir annesi endiselenmemeye çalışın :)
Goodnesscircle Eğitime gittiğim ebe hemşire göstermişti nasıl anlatabilirim bilemedim ama şöle hastahane odasındaki bir kapıyı aç yere çömel kapının kolunu iki elle kavra bacaklarını açabildiğin kadar aç kapı kolundan güç alarak🥺eğer az da olsa açıklık varsa ilerletiyormuş bu hareket biraz acıtıo ama açıyormuş derste bize açılma için bunun yapıldığını anlatmıştı yanında biri varsa belden aşağıda duşta sıcakça su tut kasları gevşet sonra hemen bir kaç kez bu hareketi yap derim inşallah işe yarar🥺🙏