Tubbb Gözlerinizde bir bozukluk hisseden var mı? 35 haftalığız. Yaklaşık 1 haftadır sanki görmemde bir sıkıntı varmış gibi hissediyorum ben
Cerenes26 Tubbb bozukluk derken benimki uzaklık? 34 haftaligm bende uzağı görmede zorluk yaşıyorum hamilelikten önce yoktu. Doktor randevumu bekliyordum sormak için.
Bushra21 Tubbb ben zaten hem miyopi hem astigmat hem tavuk karası ne ararsan var canım o yüzden numaralı gözlük yada lens kullanıyorum görme bozukluğum zaten vardı pek fark etmedim kendimde 🥰
Hasretimmm Tubbb 37. Haftami doldurmak uzereyim bende de var iyice artti televizyondaki yazilari zor okuyorum
Tubbb Cerenes26 evet uzak bulanık bende şu anda ama telefonu göbeğimin altına indirdiğimde yazıları da görmem zorlaşıyor benim sanki
Cerenes26 Tubbb Kitap tv örgü gibi göz yorucu şeylerle ilgiliyim hep buna bağlıyordum ama dışarda insanların yüzünü secememeye başladim.
Tubbb Cerenes26 ben doktora sormaya korkuyorum açıkçası yine bi doktora yönlendirebilir diye. Sorduktan sonra benimle de paylaşırsan çok sevinirim 💜