Liliumom Kullaniciadi123 youtube da çok detaylı ve güzel anlatan videolar var siz kendinize yapamıyorsanız eşinizden isteyin o yapsın 🥰
Zeynepkrkytlli Kullaniciadi123 kaç gündür bende deniyorum ama oluyo mu bilmiyorum Aynadan da göremiyorum ki Yani bu kendi kendini tatmin edenler bu işi nasıl beceriyo onu düşünüyorum artık iyi basariyolar ben bı masajı beceremedim😂😂🤣
BirAskMasali1323 Kullaniciadi123 ben yapmadım ben daha erken haftalardayım bilgi amaçlı izledim videolarıda hindistan cevizi yağı baş parmağa sürüp kaygan ve daha rahat olması için öyle masaj yapmak gerekiyomuş
aogoya Kullaniciadi123 doktorun başta işaret parmağınla başla esnedikçe orta parmağınla masaj yap İçeri sokmayacaksınız sadece yuvarlak bir şekilde orayı esneteceksiniz ama birazcık canınız yanmalı yani elinizden geldiği kadar baskı yapın alt tarafaki esnesin ben zeytinyağı işe yapmıştım Çok yorgun olduğum zamanlar eşime yaptırıyordum😂
Kullaniciadi123 Hangi videoları oneriyorsun, ben daha bugün başladım biraz sızlıyor perine bölgem bilmiyorum tam yapabildimmi parmak içeri tam girecek mi ne kadar girecek emin olamiyorum
Ebruli42 Zeynepkrkytlli klozetteyken yapin diyorlar eğer kendin yapiyosan diğer türlü zor yetisirsin karnından ben öyle yapıyorum
Kullaniciadi123 Zeynepkrkytlli kız aynen bende yaparken onu düşünüyorum diyorum acaba doktor da ayrıntılı bilgi vermedi ben mi salagim anlamadim
Kullaniciadi123 BirAskMasali1323 Ebruli42 klozete gidemiyorum ben alaturka kullaniyorum, bide sizinde.sonrasinda.aci oluyor mu hafif sizi seklinde
Zeynepkrkytlli BirAskMasali1323 anlatılırken anliyosun güzelim de uygulaması öyle kolay olmuyo 😂 Haftan erkense sakın deneme bu arada
Zeynepkrkytlli Kullaniciadi123 anlatılırken anliyosun ama uygulamaya gelince olmuyo ya Yani elini sokuyorsun ama elin oraya mi giriyo yoksa olduğu yerde düz mü duruyo emin olamiyosun Ama yine de pes etmeyelim bir beceremeyiz iki beceremeyiz sonra olacaktır insallah
Kullaniciadi123 Zeynepkrkytlli evet aynı düşünüyorum diyorum yapa yapa herhalde olur, bide ben ilişkiye cesaret edemedim bu sıralar acaba ilişkinin de kârı olur mu? İlişki de yumuşatıp esnetir perine masajı yaptığına göre ilişkide haydi haydi yapar
BirAskMasali1323 Zeynepkrkytlli yok yapmıyorum zaten bilgilenmek amaçlı ben daha 15+6 haftalığım canım
Zeynepkrkytlli Kullaniciadi123 benim de 36+2 İlişkiye ben de cesaret edemiyorum doğumu baslatir diye korkuyorum ama bazen de faydası mi olur ki diye düşünüyorum 37hafta bari oluyum onu öyle deneyim diye düşünüyorum ama bakalım un çuvalı gibiyim o yüzden de kendime güvenim yok 😵💫
Kullaniciadi123 Zeynepkrkytlli evet ya bende, ama doktorlar son zamanda ilişkiyi öneriyor yumuşatıp esnettigi için hatta çok kârı olduğunu söyleyen gebeler de var bende perine masajı bunu yaptığına göre ilişki de yapar diye düşünüyorum ya bende denemeyi düşünüyorum napayim aslında biraz da soğudum cinselllikten ama
Zeynepkrkytlli Kullaniciadi123 evet canım doktorlar ebeler öneriyor ama 36haftaligiz ve yine de su an doğsa erken doğum oluyor o yüzden korkuyorum Cinsellikten bende baya bı sogumustum şimdi de istiyorum ama zevkli olmicagini düşündüğüm için erteliyorum bakalım
Kullaniciadi123 aogoya yaptıktan sonra biraz sizi oluyor ama doğru yapiyor muyum onuda bilmiyorum kaç dakika yapılmalı
aogoya Kullaniciadi123 tabi sızlamalı dedi mutlaka hatta bayağı baskı yapıyorsun o daireyi çizerken yani benim canım yanıyordu Ben 5 dakika yapmaya çalışıyordum ama ennnn az 3 dakika yapardım