tubish damlaarda ilk çocuğunuzda şebnem hanımın sezeryanindan memnun kaldiniz mi ? Benimde zorunlu sezeryan olucak büyük ihtimalle ve korkuyorum bikac kişi sezeryan sonrasi 2 sene dikis yerim agridi ama 2. Cocugumda baska doktor sezeryan yapti sadece 1 ay agri cektim falan dedi o yüzden korkuyorum açıkçası 😔
damlaarda tubish çok çok çok aşırı memnun kaldım şöyle anlatayım ben dogumdan aşırı korkan bir insandım sonra üstüne gebelik tansiyonum eklendi son haftalarda ve 37. Haftamda artık acil sezeryana alınmamm gerektigi söyledi şebnem hanım ki zaten bende sezeryan istiyordum sonra doğuma eşim giremeyince şebnem hanım sagolsun odamdan elimi tutarak aldı beni o bele yapılan igneden korktugum için hiç yanlız bırakmadı ne igne acıttı ne dogumdan sonra baş agrım bel agrım oldu hiç bir sorun yaşanadım hatta 4. Gün pazara birşeyler almaya bile gittim ilk doğumumda sezeryana aglıyarak girdim gülerek çıktım 2. De inş gülerek giricem ve muhtemelen yine gülerek çıkıcam 😊 sadece sezeryanda iyileşmek için yapılacak tek şey var bol bol yürümek ve sıvı tüketmek uzun oldu kb 😊😊😊
damlaarda damlaarda tubish tubish ve dikiş yerim hiç agrımadı hiç bir yerim agrımadı bilmiyorum belki insandan insana değişiyordur ama şebnem hanım gerçekten çook iyi bir dr can hastanesinde dogum pahalı oldugu halde başka bir hastanede tanıdıkla daha uygun fiyata dogum yapabilecegim halde şebnem hanım nerdeyse oraya gidicem diyorum 😊
tubish damlaarda yok canım ne kusuru asıl ben teşekkür ederim böyle güzel anlattığınız İcin☺️ Anlattığınıza göre sebnem hanım hastanın psikolojisindende anlıyor ki buda cok onemli bence. Eşinizi doğuma sezeryan oldugu için hastanemi sokmuyor yoksa doktor mu acaba. Bende can hastanesinde cenk beyin cerrahisinin iyi olduğunu duydum şebnem hanım hakkında bilgim yoktu o yüzden sordum☺️
Bsrakaplan Yarenelibol doktor konusunda coookkk iyi secim yapmissiniz keske imkanim el verse gonlumden vedat beyi atamiyorm😪
Yarenelibol Bsrakaplan bnm de imkanım yok ama eşimle çok kavga ettm çok oraştm zorla götürdüm kndimi kredi çekti o parayla doğurucam beynimi yedi bitirdi ama bn içime sinen şeyi yaptm helal i hoş olsn ama böyle doktorlarda var emin olabilirsin
Bsrakaplan Yarenelibol canim vedat bey izmirin en iyi doktorlarindan Allah icine sindirsin normal dogumcu olduğu için ozellikle ben çok istedim muayenehane ucreti biraz beni aşıyor yoksa gozum kapali giderdim kendisine doğumu ne kadar bilmiyorum
damlaarda tubish onuda şöyle söylüyeyim genelde hastanelerde pek tercih etmiyor ve şebnem hanımda sezeryana eşin girmesini desteklemiyor çünkü en ufak bir enfeksiyon kapma sonucu olursa hastane kendini küçük düşürmek istemiyor ve şebnem hanım direk anne ve bebegin sağlığını düşündüğü için babaya girme diyor .. ki inan ben korktugum için çok istiyordum eşimin girmesini iyi ki girmemiş o ortam biraz değişik dayanamaya bilir eşler
atay damlaarda Merhabalar, Ben henüz yeni hamileyim. Şebnem hanıma gidiyorum. Ancak yapılması gereken tetkikler ve ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca doğum ücretini ben de merak ediyorum. Sevgiler
atay Merhabalar, Ben henüz yeni hamileyim. Şebnem hanıma gidiyorum. Ancak yapılması gereken tetkikler ve ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum. Ayrıca doğum ücretini ben de merak ediyorum. Sevgiler