akkrn Kızlar ilgisi, bilgisi çok iyi olan, mesajlarınıza acil durumlarda dönüş yapan, riskli durumları dikkate alabilen doktor tavsiyenize ihtayacım var
kubrakta akkrn atasam doktor kadir şahin çok memnunum ilgili bilgili 9 haftalıkken kanamam oldu şehir dışındayım beni hemen aradı yapmam gerekenleri söyledi. Şuan 27 haftalığım çok memnunum kendisinden 🌸
petunya55 kubrakta merhaba umarım beni görürsünüz bende kadir beye gidiyorum nasıl doğumdan hastanede memnun kaldınız mı?
Mucizemibekliyorum2525 Medicalparkta pervin karlı var gercekten cok bilgili ve detaylı inceliyor ama ani bir sey olursa kolay kolay dönüş yapmiyor çok yoğun olduğu için 🤷♀️
Emel5805 Mucizemibekliyorum2525 hiç bir doktor anı bişey olduğunda dönüş yapmıyor diye bişey olamaz dönmek zorunda Medical Park prof.Mehmet hoca her konuda mükemmel herkese tavsiye ediyorum geçeni 12 sinde arasam bile dönüş yapar sağolsun
Ebue Merhaba ben Anadolu’da halil ibrahim beye gidiyorum memnunum genel anlamda kısıtlama yapmayan rahatlatan çok detay vermeyen kafa karıştırmayan biri böyle birini arıyorsanuz öneririm
Olmazsanolmaz Ebue evet bende ona gidiyorum gerçekten çok memnunum detay vermiyor ama bir risk varsa da anlıyor stresliysen rahatlatıyor benim bir dusugum oldu başindan sagliksiz hamilelik oldugunu anlamıştı kuzenim 16 haftalık hamileyken bebeğin idrar kanalının tıkalı olduğunu anladı perinatolojiye sevketti oradaki doktor bunu hangi doktor anlamiş ultrason dan demiş baya bilgili güvenilir doktor
akkrn Lovelovebaby ben de çoğu kişiden onu duydum da teceübe eden var mı siye burda merak etmiştim. Normal doğuma da teşvik eden birisi sanırım
Lovelovebaby akkrn evet benim de duyduğum kadarıyla normal doğumu ssvd yi daha çok tercih ediyormuş. Ssvd her doktorun harcı değil sonuçta
betull55 İlk doktorum medicalpark Zeynep banuydu gerek hamilelik surecim gerek doğumum çok iyi geçti.Simfi Medicana ya gidiyorum Bülent beye onunla da gayet iyi gidiyor
Mucizemibekliyorum2525 Emel5805 evet ben de sonradan fark edip değiştirdim doktorumu liv hospitala geçtim ve inanılmaz memnunum her muayene 30-35 dakika sürüyor her zaman ulasabiliyorum iyi doktor büyük şans teşekkür ederim 🙏🏻