M-Urass_Mom nazel123 Valla canım hiçbir şey yememe gerek kalmıyor benimki çok hareketli çünkü asla durmuyor 😂 Ama detaylıya giderken kahve ve şekerli şeyler öneriliyor bilgin olsun
M-Urass_Mom nazel123 M-Urass_Mom Gözleri açıkken yakaladığımız görüntüsü 🥰 30+2 🧸 Doktor bu görüntüye bakarak irisi parlıyor ailede açık renk gözlü biri var mı diye sormuştu. Parlayanların gözleri açık renk olabiliyormuş. Bu da ufak bir bilgi olsun bizden 💕
nazel123 M-Urass_Mom masaAllah canımm 🧿😍 Darısı bizimkilere insallah böyle pozlar yakalarız güzel bir an olmuş 🥰
Zeyyno_ M-Urass_Mom Devlete gittiğim için normal düzgün bı resim vermiyolar sadece cinsiyet zamanı onu vermişti😂😂😂
M-Urass_Mom Zeyyno_ Ben 18. haftama kadar hiç ultrason görüntüsü alamamıştım devletten sadece görüyordum ekrandan. 18. Haftamda bunlar verildi. Sonra özele başladım zaten 😂
Zeyyno_ M-Urass_Mom Yine iyi vermişler benm kızımda verdilerde bunda hiç yok artık doğacak bundn sonra da vermezler bnce😄
Makbule_199110 M-Urass_Mom buda benim kizimin ayakları ablasının gibi büyük olucak galiba diye gülmüştük 😁😍