UmranGrbz Kesinlikle 30. Hafta sonrası vücut çok değişiyor dedikleri gibi 2.Trimester balayı dönemi, halin olmuyor ağrın olabiliyor uykun gelebiliyor stres kaygı da varsa bir şey yapasın da olmuyor en güzeli 30-31.haftada hazırlamak derim
EceAydn iremkayaaaa ben 30.haftada başlamıştım galiba ama risk vardı, şimdi 36 ya gelmek üzereyim hala birkaç eksik var 🥲 Aklıma geldikçe, bir önceki doğumda eksiklerimi düşündükçe ilave yapıyorum. İnşallah bu haftasonu tamamen kapatacağım. Erken başlamak iyidir. Ne olur ne olmaz.
Yasminahmet iremkayaaaa ilk bebegimi 40+3 doğurdum şuan ikinci 31 haftalık hastane çantam hazır ne olur olmaz diye ben erken hazırlıyorum. Sonraya doğru insan ağırlaşıyor hazirlayamıyor.😊
S12e28h46 @Mommelike valaha yeğenim 13 Haziran doğumlu çocuk yaz boyu zıbınlarlaydı isimlik olur uzun kolu kalın şeylerle bebekleri soğuk değil ama sıcak çarpar diye biliyorum oyuzden ben zıbını ve yazlık kısa tulumlar aldım zıbın çok altım çıtlı atletle tulum 1 kaç adet aldım ama 6-9 ay kışlık alt üst takım olarak çok aldım 9-12 de sadece hastane çıkışımı uzun kolu hastane çantam okadar çok fazla birşey alma bence uzun zıbın çok al yaz olduğu için daha rahat edersin iyi olur :))
Melliisaa Mac99 Merhaba bir listeniz var mı acaba kendiniz ve bebeğiniz için neler neler koyacaksınız
Mac99 Melliisaa özel bi listem yok instagram videolarından esinlenerek yaptım size de tavsiye ederim epey yardımcı oldu
Mine-tayfun iremkayaaaa 28de hazırladım 32+5 Olduk eve bir makine atmam bile zor geliyor şuan iyiki hazırlamışım erkenden